Bun nedenle bekleyeceğiz" açıklaması geniş yankı buldu. 'Bir Anadolu takımının kampta deneyip beğenmeyeceği oyuncuyu Konyaspor'un beklemeyeceği' gerçeği gözleri 3 İstanbul takımına çevirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun son röportajında Sercan Yıldırım'ı kampta son kez görmek istediğini belirtmesi Konyaspor'un peşinde olduğu santraforun Sercan Yıldırım olduğu şüphelerini artırdı. Murat Erdoğan aynı açıklamasında Hamza Hamzaoğlu ile transfer konusunda görüştüklerini ifade etmişti

Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Şuana kadar 5 futbolcuyu kadrosuna katan Kartal taraftarını tam anlamıyla memnun edebilmiş değil. Şuana kadar transfer edilen 5 isme mesafeli yaklaşan taraftar ise yönetimin golcü transferini bekliyor. Santrafor transferi umudu ile yatıp kalkan yeşil-beyazlı renklere gönül verenler yönetimden şuana kadar istediğini alamadı. Sezon değerlendirmesi sırasında yönetimin yaptığı "Yıldız transferi yok" açıklamasından sonra bu tavra bir hayli sert tepki gösteren taraftarlar, Murat Erdoğan'ın önceki gün yaptığı açıklamalarla umutlanmıştı.

YILDIZ TRANSFERİ VAR

Özetle "Yıldız transferi olacak. 3 büyüklerden oyuncular için devredeyiz. Taraftarın içi rahat olsun" minvalinde açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, yerli bir golcü için temaslara başladıklarını, ancak oyuncuyu hocasının kampa götürmek istediğini bu nedenle de bir süre daha bu oyuncuyu bekleyeceklerini belirtmişti. Bu açıklamadan sonra gözler İstanbul takımlarına çevrildi. 

SERCAN YILDIRIM İDDİASI

Bu açıklamalardan sonra kamuoyu anlaşmaya yaklaşılan yerli santraforun kim olacağını tartışmaya başladı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun geçen sezon Balıkesirspor'da kiralık forma giyen Sercan Yıldırım için "Kampta son kez görmek istiyorum açıklaması yapması" bir anda Konyaspor'un peşinde olduğu yerli santrafor için en büyük adayı Sercan Yıldırım haline getirdi. Murat Erdoğan aynı açıklamasında Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile transferler için sürekli temas halinde olduğunu ifade etmişti.

TARAFTAR TEPKİLİ

Torku Konyaspor'un Sercan Yıldırım ile ilgilendiği şüphesi bile Konyaspor taraftarını çıldırtmaya yetti. Geçtiğimiz yıllarda futbolundan çok özel hayatı ile gündeme gelen  Sercan Yıldırım'a tepkili yaklaşan Konyaspor taraftarı oyuncunun Konyaspor forması giymesine karşı çıktı.

GEÇEN SEZON TOPARLANDI

Bursaspor'un şampiyon olduğu sezon  büyük bir çıkış yakalayan Sercan Yıldırım milli takıma kadar yükselmişti. Ardından Galatasaray'a transfer olan Sercan beklenilen patlamayı bir türlü yapamadı. Bu dönemde futbolundan çok özel hayatı ile gündeme gelen genç golcü futboldan bir hayli uzak kaldı. Geçen sezonu Balıkesirspor'da kiralık geçiren Sercan kendisine çekidüzen vererek daha fazla futbolu ile konuşulmayı başlandı. Ligde 31 maça çıkan genç oyuncu 8 gol 10 asistlik performans sergiledi.

SPOR SERVİSİ 

 

 

Editör: TE Bilişim