Ulusal bir gazetenin iddiasına göre Beşiktaş yönetimi Selim Ay için Konyaspor ile masaya oturdu. Konyaspor genç stoper için 2 milyon Euro talep ederken Beşiktaş Gökhan Süzen ve Mehmet Akgün'ü Konyaspor'a vermeyi teklif etti. Bu takas teklifine sıcak bakmayan yönetim Beşiktaş'tan Uğur Boral ve Sezer Öztürk'ü istedi.
ÖTEN: RESMİ BİR TEKLİF YOK
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Konyaspor Basın Sözcüsü Güven kendilerine Selim ile ilgili herhangi bir teklif gelmediğini söyledi. Ne Selim'in ne de Konyaspor yönetiminin konu ile ilgili bir bilgisi olmadığını söyleyen Öten, “Bizim Selim'i satmak gibi bir niyetimiz yok. Hele Konyaspor'un sıkıntı yaşadığı stoper bölgesinde oynayan bir oyuncuyu satmak akıllıca olmaz. Bu tür haberleri ben oyuncunun kafasını bulandırmak için yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Ancak bizim oyuncularımızın bu tür şeylerden etkileneceğine inanmıyorum. Hele Selim gibi bir oyuncu asla etkilenmez” dedi.
ESKİ HİKAYE
Beşiktaş'ın Selim Ay ile ilgilendiği haberleri ilk kez 2 yıl önce ortaya çıktı. O dönem transfer cezası alan Konyaspor'da forma giymeye başlayan Selim aynı zamanda Milli Takımlarda ay-yıldızlı formayı da terletiyordu. Selim'in başarılı performansı sonrasında Beşiktaş ve Galatasaray başta olmak üzere pek çok kulübün Selim'i istediği iddia edilmişti.
HEP YAPIYORLAR
İstanbul takımlarının o hafta oynayacakları Anadolu takımlarının ön palana çıkan oyuncularına talip olma tiyatrosunun kökleri Türk futbolunda eskilere dayanır. Torku Konyaspor'un gelecek hafta oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi Selim Ay haberlerinin tekrar hortlatılması manidar bulundu.
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim