Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 20.haftasıda Zonguldak Kömürspor’a konuk oldu. Yavru Kartal Konya Anadolu Selçsukspor, maça Mücahit Atalay, Sertan Yiğenoğlu, Alpay Cin, Onurcan Güler, İbrahim Ak, Ayberk Altan, Ali Yaşar, İbrahim Serdar Aydın, Ahmet Önay, Savaş Polat, Seddar Karaman 11’i il başladı. Yeşil beyazlı takımda Alp Tutar, Özkan Taştemur, Süleyman Türkeş, Ahmet Gökbayrak, Murat Ulusoy, Alpay Koldaş ve Faruk Uzundere yedekler arasında yer aldı. 

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Geçtiğimiz hafta lig lideri Gümüşhanespor’u kendi evinde mağlup eden yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ikinci yarının üçüncü maçında Zonguldak Kömürspor deplasmanına gitti. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İki takım da karşılıklı atakların yaşandığı ilk 45 dakikada gol bulamadı. Savunmada etkili olan yeşil beyazlı temsilcimiz, rakibinin ataklarında gole geçit vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

BİR PUANA RAZI OLDU

Maçın ikinci yarısında rakibi karşısında etkili olmak isteyen temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ilk bölümde bunu başaramadı. İkinci yarının ilk yarım saatlik bölümünde de gol sesi çıkmadı. Bu dakikadan sonra risk alan iki takım da gol için girişlerde bulundu. Konya Anadolu Selçukspor’da kart cezalısı olan Mücahit Can Akçay’ın yokluğu bu dakikalarda hissedildi. Maçın kalan dakikalarında da gol olmayınca iki takım 1 puana razı oldu. Konya Anadolu Selçukspor, aldığı 1 puan ile haftayı 26 puan ile kapattı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim