Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mert Günok için harekete geçen Konyaspor sarı-lacivertlilerin kapısını çaldığı iddia edildi. Listede başka isimlerde var 

Torku Konyaspor'da rota yeniden yerliye döndü. Daha önce Sinan Bolat, Gökhan Değirmenci ve Hakan Arıkan ile görüşmelerden sonuç alamayan Torku Konyaspor gözünü yabancı kalecilere dikmişti. Ancak yabancı kontenjanını kalede kullanmak istemeyen Kartal yerli transfer umudunu yitirmedi. Bir yandan yabancı kalecilerle temasını sürdüren yeşil-beyazlılar diğer yandan da yerli isimler için nabız yoklamayı sürdürdü. Ancak kulislerde konuşulan bir iddia hem taraftarı helecanlandıracak cinsten.

MERT GÜNOK KONYA'YA DOĞRU

İddiaya göre Torku Konyaspor Mert Günok için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Geçen sezon gösterdiği performansla büyük alkış toplayan ancak Volkan'ın gölgesinde kalan Mert'i kiralık olarak gönderme fikri Fenerbahçe cephesinden kabul gördü. Fenherbahçe yönetimi genç kalecinin bir yıl Konyaspor'da oynaması ve daha sonra Volkan'dan kaleyi devralması konusunda görüş birliğine vardığı belirtildi. Konyaspor cephesi bu habere sevinirken iş Mert'i ikna etmeye kaldı.

KONYALI MERT

Ancak daha önce Avrupa takımlarından teklif almasına rağmen gitmeyen Mert'in b teklife nasıl cevap vereceği merak konusu oldu. Oyuncu için Sivasspor, Gaziantepspor gibi kulüplerin de devrede olduğu bilinirken Konyaspor'un aslen Konyalı olan oyuncuyu ikna etmek için çalışmalara başladığı belirtildi. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim