10 yıl Ereğlispor'da kaptanlık yapan ve yine aynı şekilde uzun yıllar bu kulüpte teknik adamlık görevini üstlenen Sanlav, son birkaç yılda kulüpten uzak kalmıştı. 

'KADROYU KORUMAK İSTİYORUZ'

Yeni sezon ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sanlav; "Öncelikli olarak iç transferi tamamlamak istiyoruz. Bu doğrultuda yönetimimize listemizi belirttik. Kadro iskeletini koruma niyetindeyiz. Daha sonra da dış transfere yönelerek iskelet kadromuza uyum sağlayacak genç oyuncular ile anlaşmayı düşünüyoruz" dedi.

'HEDEFİMİZ SARAYÖNÜ VE AKŞEHİR'İN ÜZERİNDE BİTİRMEK'

Ertuğrul Sanlav; "Bu sezonki Hedefimiz Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor üzerinde bitirmek. Zaten Sarayönü Belediyespor'un üzerinde bitirdiğin zaman otomatik olarak şampiyonluğa oynuyorsunuz. Sarayönü bu ligin en tecrübeli takımlarından birisi... Biz de içinde bulunduğumuz devrana göre kadro kuracağız. Birbirine uyum sağlayan genç oyunculardan kurulu bir takım kurmak amacındayız. Bu konuda Konyaspor U21 takımından da faydalanmayı düşünüyoruz. Adanaspor, Adana Demirspor ve GaziantepsporU21 takımlarından gözümüze çarpan oyuncular var. Onlarla da görüşme halindeyiz. İnşallah iyi bir takım kuracağız" diye konuştu.

'U19, A TAKIM İLE ÇALIŞACAK'

Ertuğrul Sanlav; "A takım ve U19 takımını birleştirmeyi düşünüyoruz. Altyapıdaki çocuklarımız sürekli zinde olmalarını istiyoruz. Bazen kendi antrenmanlarına da çıkacaklar ama genel olarak A takım ile birlikte çalışacaklar. Hem kendi oyuncularımız, hem de altyapı takımlarımız için bir fırsattır bu lig" ifadelerini kullandı.

'HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM'

Ertuğrul Sanlav son olarak; "Bana bu görevi veren başta Ereğli Belediye Başkanımız Özkan Özgüven'e ve akabinde Kulüp Yönetim Kurulu'muza çok teşekkür ederim" dedi.

HASAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim