Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor için 2018 yılı büyük sıkıntıları ve sevinçleri içinde taşıyor. 2017-2018 sezonunda düşme tehlikesi yaşayan ve düşmekten son anda kurtulan Anadolu Kartalı ardından yeniden toparlanma evresine girdi. Aykut Kocaman’ın gelişi ile birlikte toparlanma sürecini tamamlayan yeşil beyazlılar, 2019 yılında bu hamlelerinin karşılığını almak istiyor. Camia 2019 yılından bir hayli umutlu. 

UÇURUMUN KENARINDAN DÖNÜLDÜ

2018 yılının ilk bölümü Konyaspor için adeta kabus gibi geçti. Süper Lig’in dibine demir atan Anadolu Kartalı tarihinin en pahalı kadrolarından birini kurduğu sezonda düşme tehlikesi ile imtihan oldu. 33. Haftaya kadar tehlikenin içinde kalan yeşil beyazlılar Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u mağlup etmesi ile ligde kaldı. 

Ligde uzun yıllardır bu tehlikeyi yaşamayan Konyaspor eski kabuslarını yeniden gördüğü bir dönem yaşadı. 

YENİ YÖNETİM YENİ SAYFA

Sezonun tamamlanmasının ardından genel kurula giden Konyaspor ilk toparlanma hamlesini burada gerçekleştirdi. 3 adayın yarıştığı seçimden Hilmi Kulluk ve ekibi galip ayrıldı. Bu değişiklikle birlikte yeni bir hava yakalayan Konyaspor, kısa sürede eski günlerine dönüşün sinyallerini vermeye başladı. 

Alınan teknik, idari ve sportif kararlarda yeniden dengeli bir yapıya kavuşan Konyaspor, yeni yönetimi ile birlikte Güçlü Konyaspor kimliğine geri döndü.

SON HAMLE KOCAMAN

2018’in ikinci yarısından itibaren işlerin düzemleşe başladığı Konyaspor’da pastanın çileği Aykut Kocaman oldu. Konyaspor’dan ayrıldıktan sonra kurduğu sistem darmadağın olan ve camiada yokluğu derinden hissedilen deneyimli teknik adam, yeniden ait olduğu yere, Konyaspor’a döndü. 

Bu hamle ile iç birliğini tamamen oluşturan Konyaspor camiası geleceğe umutla bakmaya başladı. 

YENİ YIL YENİ UMUTLAR

Atiker Konyaspor yeni yıla daha umutlu giriyor. Güven veren yönetimi ve efsane teknik direktörü ile 2019 yılından ümitli olan Anadolu Kartalı eski başarılarını yakalamaya çalışacak. 2019 yılının “Bir gün elbet şampiyon olacak” temennisine bir adım daha yaklaşılan bir yıl olması umut ediliyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim