Spor Toto Süper Lig’in ilk 7 haftasında, sadece 7 puan toplayabilen Atiker Konyaspor, milli maç arasını toparlanma fırsatı olarak görüyor. Zorlu maçların büyük bölümünü ilk 7 haftada oynayan Konyaspor, milli aranın ardından Galatasaray maçı ile başlayacak periyotta ise ligdeki olumsuz tabloyu düzeltmeye çalışacak. Galatasaray, Kayserispor (D), Osmanlı, Sivas (D) ve Antalyaspor ile karşılaşacak olan Anadolu Kartalı, deyim yerindeyse hasat yapacak.    

SALZBURG MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Atiker Konyaspor’umuzun UEFA Avrupa Ligi I Grubunda iç sahada FC Salzburg ile oynayacağı karşılaşmanın bilet satışına bugün başlanacak. Atiker Konyaspor’un Avusturya temsilcisi ile oynayacağı önemli maçın biletleri satışa çıkıyor. 19 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00’de başlayacak karşılaşmayı kombinesi olan taraftarlar hiçbir ücret ödemeden izleyebilecekler. Ayrıca passolig kart sahipleri internet üzerinden, kartı olmayan taraftarlar ise biletlerini gişelerden temin edebilecekler..Bilet satışları bugün 10:00’da başlayacak. Atiker Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde I Grubu’nda iç sahada oynayacağı FC Salzburg maçı biletlerin fiyatları şöyle: Batı Alt Tribünü (Tüm Bloklar) 100.-TL,  Batı Üst Tribün (Tüm Bloklar) 50.-TL, Doğu Alt Tribün (Tüm Bloklar) 50.-TL, Doğu Üst Tribün (Tüm Bloklar) 25.-TL, Güney Alt/Üst Tribün (Tüm Bloklar) 25.-TL, Kuzey Alt/Üst Tribün (Tüm Bloklar) 25.-TL,Misafir Seyirci Tribün (Üst A-B-C Bloklar ) 50.-TL

TARAFTARA UYARI

 Öte yandan Konyaspor’dan taraftarına uyarı geldi. Kulüpten yapılan açıklamada “Vitoria SC ile oynadığımız ilk UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında passolig kartlarında yaşanan manyetik arızalar nedeniyle taraftarımız turnike girişlerinde sıkıntı yaşamışlardı. Aynı sorunun FC Salzburg karşılaşmasında yaşanmaması için taraftarlarımızın kartlarını maç gününe kadar passolig gişelerinden kontrol ettirmeleri gerekmektedir.  Yine Vitoria SC maçında passolig mobil uygulama programını telefonlarına yükleyen bazı taraftarlarımız, barkod okutarak karşılaşmayı takip etmek istemişlerdi. Bu uygulamanın alt yapısı henüz stadyumumuz için geçerli olmadığından bu konuyla ilgili ihtiyaca cevap verilememiştir.  Yetkililerden aldığımız bilgilere göre sistemin hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar sürmekte olup, tamamlandığında gerekli açıklamalar en kısa sürede yapılacaktır” denildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim