Yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor, ligin 9.hafta maçında deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Manisa Futbol Kulübü maçının ardından Abdurrahman Baysangur ile yollarını ayıran ve Konyaspor Akademisi’nden Hakan Yavuz ile sözleşme imzalayan Yavru Kartal, Kırklareli maçını kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Takımla çalışmalara başlayan yeni teknik direktör Hakan Yavuz, zor bir işe başladıklarını ancak çok çalışarak 1922 Konyaspor’u bulunduğu konumdan çıkaracaklarını ifade etti.

KONYASPOR’A OYUNCU KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

1922 Konyaspor ile Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başlayan Teknik Direktör Hakan Yavuz yaptığı açıklamalarda zor bir işe başladıklarını ancak hep birlikte yeşil beyazlı takımı üst sıralara çıkaracaklarını belirtti. Yavuz açıklamasında, “Burada öncelikli hedeflerimizden bir tanesi takımımız kaos ortamından çıkarmak. Bu kolay bir iş değil. Ama ekip olarak kendimize güveniyoruz. Çok çalışarak birlik beraberlik için takımımız bulunduğu konumdan çıkaracağız. Daha sonraki hedeflerimiz ise A takımımız olan Konyaspor’a oyuncu yetiştirebilmek. Hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

KADROMUZ KÖTÜ DEĞİL

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor’da Kulüp Başkanı Ramazan Özbek de kısa zamanda iyi sonuçlar alarak bulundukları konumdan uzaklaşmak istediklerini dile getirdi. Özbek, “Alınan kötü sonuçların ardından Abdurrahman hocamız ile yollarımızı ayırdık. Kendisi iyi şeyler yapmak için çaba gösterdi ancak bu skora yansımadı ve ayrılmak istedi. Şimdi Konyaspor’un yakından tanıdığı Hakan Yavuz ile yolumuza devam edeceğiz. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Kötü bir kadromuz yok ama bu sonuçlara yansımadı. Yeni bir heyecanla en kısa sürede üst sıralara tırmanmak ve rahatlamak istiyoruz” dedi.

HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Ligin 9.hafta maçında deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan temsilcimiz 1922 Konyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı takım yeni teknik direktör Hakan Yavuz gözetiminde dün antrenmanını gerçekleştirdi. Yapılan antrenman öncesinde Sportif Direktör Selçuk Buğdaycı oyunculara bir konuşma yaptı. Yavru Kartal, bugün yapacağı çalışma ile Kırklareli hazırlıklarını sürdürecek. 1922 Konyaspor’un Kırklarelispor ile oynayacağı müsabaka Pazar günü saat 15.00’te başlayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim