Anadolu Kartalı’nın yeni hedefi Demba Ba. Konyaspor Senegalli yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Uzun süredir Trabzonspor’dan Hugo Rodallega’nın peşinde olan yeşil beyazlılar istediği sonucu alamamıştı. Anadolu Kartalı’nın yeni hedefi Demba Ba. Sakatlığından tamamen kurtulan Senegalli yıldızın sezon sonuna kadar kiralanması gündemde.

RODALLEGA OLMADI

Atiker Konyaspor’da Rodallega defteri kapandı. Kolombiyalı yıldızın 1.75 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödeyerek transfer etmek isteyen Anadolu Kartalı oyuncu ile temasa geçmişti. Ancak yapılan görüşmelerin ardından oyuncu Trabzonspor’da kalmak istediği Konyaspor’a iletti. Bu şekilde uzun süredir gündemi meşgul eden Rodallega transferi tamamen gündemden düşmüş oldu.

YENİ HEDEF DEMBA BA

Ligi bilen bir golcüye imza attırmak isteyen Atiker Konyaspor’da yeni hedef Demba Ba. Eski takımı Beşiktaş’ın da gündeminde olan Senegalli oyuncu Konyaspor’a gelmeye sıcak bakıyor. Sezon sonuna kadar kiralanması planlanan oyuncunun yüksek olmayan maliyeti Konyaspor yönetimini de cezbediyor.

ALTERNATİF ÇIKMAZSA İMZA ATTIRILACAK

İki tarafın da olumlu yaklaştığı transferin önündeki tek sorun Konyaspor’un daha hazır bir golcüye ihtiyacı olması. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in de onay verdiği Demba Ba, eğer daha hazır ve direk katkı sağlayacak bir isim gündeme gelmezse transfer edilecek.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Atiker Konyaspor’un hedefinde olan Demba Ba Beşiktaş’ta iyi bir performans sergiledikten sonra rekor bir ücretle Çin’e transfer olmuştu. Burada ayağı kırılan Senegalli oyuncu uzun süre sahalardan uzak kaldı. Ancak tamamen iyileşen oyuncu Çin’den ayrılmak istiyor. Türkiye’ye dönmek isteyen deneyimli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim