Atiker Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul dün gerçekleştirildi. Ramada Otel’de yapılan genel kurulda 3 liste mücadele etti. Delege üzerinde etkisi yüksek olan eski başkan Ahmet Şan ve ASKF’nin desteği ile seçime giren Hilmi Kulluk 178 oyun 95’ini alarak Atiker Konyaspor’un yeni başkanı oldu.

ZEKİ ÇİMEN 58 OY ALDI

Beyaz, yeşil ve sarı listelerin mücadelesinde kazanan beyaz liste ile Hilmi Kulluk oldu. Seçim öncesi çalışmaları ile toplumun desteğini alan Zeki Çimen ve Mustafa Oral listeleri delegeden beklediği ilgiyi bulamadı. Zeki Çimen Listesi 58 oy alırken, Mustafa Oral listesi 22 oyda kaldı.

KULLUK: HAYIRLI OLSUN

Atiker Konyaspor’un yeni başkanı Hilmi Kulluk genel kurula kısa konuşmaları ile damga vurdu. Seçimden önce de kürsüde 1 dakikadan az kalan Hilmi Kulluk, seçimin ardından da delegelere teşekkür etti. Kulluk “Göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz. Konyaspor camiasına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İŞTE O LİSTE

Atiker Konyaspor yeni başkanı Hilmi Kulluk’un listesinde önemli isimler bulunuyor. Hilmi Kulluk’un listesi; Selçuk Aksoy, Zahir Renklibay, Abbas Kılınç, Celalattin Yılmaz, Okay Tınkır, Mehmet Günbaş, Recep Çınar, Osman Koçak, B. Yakup Sarıtaş, Kani Uğur Öncan, Mustafa Aydınal, Ahmet Büyükateşli, Mustafa Genç, Enes Ünlüer, Mehmet Tosunoğlu, Gültekin Zeren, M. Muzaffer Eğerci, Mehmet Güney, Mustafa Işıklı, Dursun Kabakcıoğlu.

LİSTE SON ANDA DEĞİŞTİ

Konyaspor’un yeni başkanı Hilmi Kulluk’un listesi son anda değişti. Taraftarın tepkisi çeken Kudret Fikirli son anda listeden çıkarılırken, Diğer bırakan isimler Ali Yücel ve Güven Öten oldu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim