Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor, TFF 2. Lig’in 17.hafta maçında deplasmanda Hacettepe Spor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde farklı mağlubiyet alan ve 4 hafta aranın ardından yenilen yeşil beyazlı takımın Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, yaptığı açıklamalarda genç ve koşan bir takımla mücadele edeceklerini ancak bu maçta güzel bir sonuçla dönerek ligin ilk yarısına moralli girmek istediklerini belirtti.

‘GENÇ, KOŞAN VE MÜCADELE EDEN BİR TAKIM’

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktör Alper Avcı yaptığı açıklamada, Bugsaş karşısında alınan sonucu kendilerine yakıştıramadıklarını ifade ederek, “Öncelikle maçtan sonrada söylediğim gibi böyle bir mağlubiyet aldığımız için çok üzgünüz. Oyuncularımız ile birlikte toplantı yaptık, bugüne kadar her anlamda olumlu tepkileri alan bu takımdı.  Bu ekibin bu şekilde mağlup olması, kendimize ve oyuncu gurubuna yakıştıramadığımız bir sonuçtu. Ama tabii ki bu maçı geride bırakıp hafta sonunda  oynayacağımız Hacettepe Spor karşılaşmasına yönelmek durumundayız. İlk yarının son haftasında deplasmanda oynayacağımız Hacettepe karşılaşmasıyla ligin ilk yarısını iyi bir sonuçla bitirmek istiyoruz. Rakibimiz Hacettepespor da Gençlerbirliği takımının pilot takımı. Aynı grupta yer alan iki pilot takımın karşı karşıya geleceği bir karşılaşma oynayacağız. Genç, koşan, mücadele eden bir ekiple oynayacağız. Hacettepe Spor karşısında kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak ve devre arasına moralli girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

9 HAFTADIR YENİLMİYOR

Konya Anadolu Selçukspor’un deplasmanda karşılaşacağı Hacettepe Spor, ligde oynadığı son 9 maçtan da puanla ayrıldı. Gençlerbirliği’nin pilot takımı olan eflatun beyazlılar, bu mücadelelerden 5 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Topladığı 27 puanla 7.sırada olan Ankara ekibi, son olarak bir diğer Ankara temsilcisi Bugsaş Spor’a mağlup oldu. Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor da son olarak ligde Bugsaş Spor’a yenilmişti.

TEMSİLCİMİZDE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup 17. hafta karşılaşmasında 16 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Hacettepespor ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor’da bu maçın hazırlıklarını sürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusu başladı. Daha sonra istasyon koşuları ve pas organizasyonlarının ardından futbolcular taktik çalışmalar yaptı. Yeşil beyazlı takımda hazırlıklar bugün yapılacak idmanla devam edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim