Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, Cumartesi günü iç sahada oynayacağı Pendikspor maçı ile sezonu açacak. Yeşil beyazlı takımda bu maçın hazırlıkları sürüyor. Oyuncuların hırslı çalışmaları teknik heyeti ve yönetimi memnun ediyor. İlk maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Anadolu Selçukspor, yarın bu karşılaşmanın son idmanını gerçekleştirecek. İlk maç Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

PENDİK MAÇI İÇİN SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk maçında 26 Ağustos Cumartesi günü Pendikspor ile iç sahada karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Alper Avcı ve yardımcı antrenörler nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.  Futbolcular daha sonra saha içine kurulan parkurda dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı. 
Antrenmanın son bölümünde ise teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Güney ve Yönetim Kurulu futbol komitesi üyesi Mehmet Ay da takip etti. 

SEDDAR TAKIMLA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Konya Anadolu Selçukspor’da önceki yıllarda oynadığı oyun ile dikkatleri üzerinde çeken ancak geçtiğimiz sezon şanssız bir sakatlık yaşayan 1994 doğumlu futbolcu Seddar Karaman, Konyaspor ile kampa katılarak Mustafa Reşit Akçay tarafından denenmişti. Yetenekli oyuncu, Konyaspor’a iki forvet transferi yapılmasının ardından, maç oynayarak tecrübe kazanması için yeniden Konya Anadolu Selçukspor’a gönderildi. Seddar, eski takımı ile antrenmanlara katılarak yeni sezon hazırlıklarına başladı.

İLK MAÇLAR ATATÜRK STADYUMU’NDA

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, yeni sezonda ilk iç saha maçlarını Konya Atatürk Stadyumu’nda oynamaya devam edecek. Uzun süredir maçlara burada çıkan Yavru Kartal, eski stadyum yıkılacağının açıklanmasının ardından Selçuk Üniversitesi ile bir protokol imzalamıştı. Maçlarını Selçuk Üniversitesi Stadyumu’nda oynayacağı açıklanan yeşil beyazlı takım, Konya Atatürk Stadyumu’nun yıkımının gecikmesi ile yeniden buraya geçti. Konya Anadolu Selçukspor bir süre daha burada maç yapmaya devam edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim