Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen 3 futbolcu da Konyaspor’un yeni sezon hazırlıklarında kadroda yer alacak. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, oyuncuların performansına göre yeni sezonda Ekrem Kayılıbal, Seydi Kayasoy, Güray Gazioğlu ve Hüseyin Mert Uyanıkerkadroya dahil edecek.

EKREM KAYILIBAL

Konya, spor camiasının çok şey beklediği Ekrem Kayılıbal, Konyaspor’un yeni sezon hazırlık kampında yer alacak. 20 yaşındaki joker oyuncu, sağ bek, sağ kanat ve sol kanatta forma giyebiliyor. 1922 Konyaspor’da 18 maça çıkan başarılı oyuncu 1 gol attı. 18 maçta 5’de sarı kart giren Ekrem Kayılıbal, hırsıyla dikkat çeken bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

SEYDİ KAYASOY

Geçen sezon 1922 Konyaspor’da başarılı bir performans sergileyen Seydi Kayasoy 28 maça çıktı. Toplam 2334 dakika sahada kalan başarılı stoper 6 kez sarı kart gördü. 1. 90’lık dev stoper Altınordu altyapısında yetişerek Niğde Anadolu FK’ya transfer olmuştu. Geçen sezonun başında ise Altınordu’nun pilot takımı olan Niğde FK’dan transfer edilen Seydi Kayasoy gösterdiği başarılı performanstan ötürü Konyaspor’un sezon öncesi kampına davet edildi.

GÜRAY GAZİOĞLU

1922 Konyaspor’un kanat oyuncusu Güray Gazioğlu’da Konyaspor’un kampına davet edildi. Yeşil-Beyazlılarla geçen sezon 22 maça çıkan yetenekli futbolcu takımı adına 5 gol katkısında bulundu. Kritik maçlarda önemli goller atarak takımına ciddi katkılar sağlayan Güray Gazioğlu, Gaziantespor ve Sivas Belediyespor’da oynamıştı. Özellikle Sivas Belediyespor’da oynarken gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.

HÜSEYİN MERT UYANIKER

Futbola 1922 Konyaspor alt yapısında başlayan Hüseyin Mert Uyanıker, 2016 yılında Konyaspor alt yapısına geçmişti. 4 yıl Konyaspor Akademi forması giyen genç oyuncu daha sonra Konyaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Mert Uyanıker, Bülent Korkmaz tarafından Konysapor’un sezon başı kampına davet edildi.

HAYALİ A TAKIM

Daha önce Konya Yenigün Gazetesi’ne röportaj veren genç oyuncu hayalinin Konyaspor forması giymek olduğunu söylemişti. Genç futbolcu, “Altyapıda oynayan büyün futbolcuların amacı A takıma yükselmektir. Ben o duyguyu tattım. A takıma kadar yükseldim ama uzun süreli orada kalamadım. Konyaspor’da uzun yıllar oynamak ve Konyaspor’a hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim