Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, kötü gidişata Elazığspor karşısında son verdi. Sahasında konuk ettiği Elazığspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup eden Yeşil-Beyazlılar, ateş hattının da üzerine çıkarak nefes aldı. Lige istediği başlangıcı yapamayan 1922 Konyaspor, Bodrumspor maçından sonra Elazığspor’u da yenerek ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.

EGE ATMAYA DEVAM EDİYOR

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un 19 yaşındaki santrforu Ege Özkayımoğlu gollerine devam ediyor. Elazığspor ile oynanan karşılaşmada da takımının ilk golüne imza atan genç santrfor, 4. golüne ulaştı. Daha önce Bodrumspor (2) ve Pendikspor’a 1 gol atan Ege Özkayımoğlu Elazığpor filelerini de havalandırarak ligdeki 4. golüne ulaştı.

RAKİP 10 KİŞİ KALDI

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un sahasında ağırladığı ve 3-0 mağlup ettiği Elazığspor karşılaşmanın 50. dakikasında 10 kişi kaldı. 50. dakikada konuk ekipte Yusuf Ensar Poyrazlı kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Sonrasında ise sayı üstünlüğünü kullanan Yeşil-Beyazlılar, baskısını arttırdı ve ikinci ve üçüncü golü buldu. 70 ve 71. dakikalarda Doğan Can Gölpek ve Ekrem Kayılıbal ile goller bulan Yavru Kartal, adeta rakibin fişini çekti ve haftayı 3 puanla kapattı.

EROL MINGIR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’da teknik direktör Erol Mıngır, takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada ilk galibiyetini aldı. İlk maçına geçen hafta oynanan Pendikspor karşılaşmasında çıkan deneyimli teknik adam İstanbul deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. İkinci karşılaşmasına ise Elazığspor karşılaşmasıyla çıkan Erol Mıngır, rakibini 3-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.

SPOR SERVİSİ


STAT: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu
HAKEMLER: Burak Olcar, Harun Terin, Azad İlhan, Burak Yücetağ
SAR KARTLAR: Adem Eren Kabak, Seydi Kayasoy, Ege Özkayımoğlu, Celal Hanalp (1922 Konyaspor), Yusuf Ensar Poyrazlı, Kadir Bekmezci, Cihan Canpolat, Ömer Faruk Aydemir (Elazığspor)
KIRMIZI KART: Yusuf Ensar Poyrazlı (Elazığspor)
1922 Konyaspor: Mücahit Atalay, Seydi Kayasoy, Adem Eren Kabak (Dk. 79 Mehmet Ali Can) Doğan Can Gölpek, İsmail Güven, Görkem Şimşek ( Dk. 90 Aybars Tüfekçi) Süleyman Selak, Ege Özkayımoğlu (Dk. 90 İsmail Ekdi) Celal Hanalp, Can Demir Aktav, Ekrem Kayılıbal (Dk.75 Mehmet Gaffar Öz) 
Elazığspor: Okan Aytekin, Ömer Faruk Aydemir, Cihan Canpolat (Dk. 56 İzzet Topatar), Kadir Bekmezci, Salih Polatdemir (Dk. 46 Fırat Gün Dk 74 Hebat Alan), Selim Enes Özeren, Cengizhan Akgün, Tufan Kelleci, Kadir Taşoğlu, Yiğitcan Erdoğan (Dk. 75 Onur Alsu) Yusuf Ensar Poyrazlı  
GOLLER: Dk.23 Ege Özkayımoğlu, Dk.70 Doğan Can Gölpek, Dk. 71 Ekrem Kayılıbal (1922 Konyaspor)
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim