2017-2018 Futbol sezonu ikinci devresi için hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor, ikinci etap çalışmaları için Antalya’ya gitti. Antalya Concorde De Luxe Resort otelde yapılacak Kamp çalışmaları ile ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürecek yeşil beyazlı takımı kamp süresince oynayacağı tek hazırlık maçında 13 Ocak 2018 Cumartesi günü TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile karşılaşacak. Lig hazırlıklarının sürdürüleceği kampta Yavru Kartal son çalışmasını 19 Ocak Cuma günü yapacak ve aynı gün havayolu ile İstanbul’a gidecek. Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında 20 Ocak 2018 Cumartesi günü Pendikspor ile Pendik İlçe Stadyumu’nda saat 13.30’da karşılaşacak.

AVCI, ANTALYA KAMPINA KATILACAK

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, Konya’da yapılan kamp çalışmalarına katılmamıştı.  UEFA Pro Lisans Kursu'nda bulunan Avcı, takımının Antalya’da yapacağı kampa katılacak. Mustafa Alper Avcı’nın yokluğunda yeşil beyazlı takımı yardımcı antrenörler çalıştırmıştı.

YENİ TRANSFERLER KAMPTA

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligde ikinci devre arasında resmi olarak 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Konyaspor altyapısından iki orta saha oyuncusunu kadrosuna dahil eden yeşil beyazlılar, Kayseri Erciyesspor’dan bir futbolcu ile anlaşma sağladı. Yavru Kartal’ın yeni transferleri de Antalya’da yapılacak olan kampa katılacak. Konya Anadolu Selçukspor, Atiker Konyaspor U21 takımından 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Mehmet Burak, Atiker Konyaspor U21 takımından 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Murat Ulusoy ve Kayseri Erciyespor’dan 1999 doğumlu orta saha ve kanatlarda görev yapabilen oyuncu Batu Han Hidayetoğlu ile sözleşme imzalamıştı.

‘KAMPTA EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ’

Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney, devre arası hazırlık kampında eksikleri gidermek istediklerini ifade ederek, “Devre arası hazırlıkları kapsamında yapılacak çalışmalarda eksiklerimizi gidererek ikinci yarıda daha iyi bir konuma geleceğimizden şüphemiz yok. Bunun yanı sıra geniş kadromuz içerisinde yer alacak genç kardeşlerim Mehmet Burak, Murat Ulusoy ve Batu Han Hidayetoğlu’da kısa sürede takıma uyum sağlayacaklardır. Biz burada onlara yükselme fırsatı sunuyoruz. Burada gösterecekleri performans ile birkaç sezon içinde Süper Lig’e yükselme şansları var. Bu anlamda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim