Konya Anadolu Selçukspor, Beyaz Grup'un 23.hafta maçında deplasmanda Pazar günü Ankara temsilcisi Hacettepe Spor ile karşılaşacak.Yavru Kartallar, ligde dördüncü sırada yer alan Hacettepe Spor'dan puan almanın hesabını yapıyor. Temsilcimiz, zorlu karşılaşma öncesi hazırlıklarına devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 23. hafta maçında temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Pazar günü deplasmanda Ankara temsilcisi Hacettepe Spor'un konuğu olacak. Geçen hafta evinde Aydın ekibi Nazilli Belediyespor'u ağırlayan Yeşil Beyazlılar, 2. dakikada geriye düşmesine rağmen  43. dakikada Okan Derici'nin  attığı şık gol ile karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı. Karşılaşmada çok sayıda gol pozisyonu bulmasına rağmen, son vuruşlarda istediğini yapamayan Anadolu Selçukspor, maçta öne geçirecek galibiyet sayısını atamadı. 2. Lig Beyaz Grup'ta dördüncü sırada bulunan Hacettepe Spor, rakibinin 10 kişi kalmasına rağmen lig lideri İstanbulspor'a 3-1 boyun eğmişti.  Yavru Kartallar, hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Hacettepe Spor karşılaşması hazırlıklarını Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde devam ediyor. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları gözetiminde yapılan hazırlıklar, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kuvvet ve ağırlık çalışması yapan Yeşil Beyazlılar, sahada kurulan istasyonlarda dayanıklılık ve koordinasyon üzerine bir çalışma yaptı. 21 Şubat Pazar günü Cebeci İnönü Stadyumu'nda oynanacak zorlu Hacettepe Spor-Anadolu Selçukspor maçı saat 13.30'da başlayacak.

ALAADDİN OKUMUŞ'A DİKKAT

Spor Toto 2. Lig'de bugüne kadar üç kez karşılaşan iki ekip, birer kez birbirlerine üstünlük kurarken, aralarındaki bir maçta berabere sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan mücadele 0-0 berabere bitmişti. Temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 2015 yılında Ankara ekibini deplasmanda 1-0 mağlup ederken, Ankara ekibi ise 2014 yılında  Konya'da oynanan her iki takıma da kırmızı kartın çıktığı  maçta  Anadolu Selçukspor'u 3-1 mağlup etmişti.  Ligde 38 puanla zirve yarışının içinde yer alan Ankara ekibi geçen hafta lider İstanbulspor'a 3-1 mağlup oldu. Hacettepe Spor'da takımın en golcü oyuncuları 7 gol ile Alaaddin Okumuş olurken, ardından attığı 5 gol ile Mahmut Bilir takip etti. Temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da takımın en golcü oyuncusu ise 4 gol ile Oğuz Gürbulak olurken ardından attığı 3'er gol ile Ali Dere ve Okan Derici takip etti. Yeşil Beyazlılarda, geçen hafta oynanan Nazilli Belediyespor karşısında sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Seddar Karaman ve Ahmet Önay, Teknik Direktör Mehmet Yıldırım'ın şans vermesi sahadaki yerlerini alacak.

8 KARŞILAŞMA DAHA OYNANACAK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta temsilcimizin oynayacağı Hacettepe Spor-Anadolu Selçukspor karşılaşması dışında 8 karşılaşma daha oynanacak. 23.haftanın programı: Orduspor-Sarıyer(13.00), Alpedo Kahramanmaraşspor-İstanbulspor A.Ş.(13.00), Pazarspor-Hatayspor(13.00), Nazilli Belediyespor-Bandırmaspor(13.30), Anadolu Üsküdar 1908 Spor-Fethiyespor(13.30),                Pendikspor-Kırklarelispor(13.30) Bayrampaşa-Ümraniyespor(13.30), Menemen Belediye Spor-Bugsaş Spor A.Ş.(13.30).

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim