Bu sezon ligde başarılı bir performans ortaya koyan 1922 Konyaspor, sezonun ilk devresinde kötü bir performans ortaya koyarken, ikinci devrede yakaladığı çıkışla ligi 33 puanla 13. sırada tamamladı.

TEKNİK HEYETİNDE SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

1922 Konyaspor’un başına devre arasında geçen Salih Eken ve teknik ekibinin sözleşmesi sona erdi. Bir dönem Konyaspor’un kaleciliğini yapan Kaya Tarakçı’nın hem kaleci lisansı hem de kaleci antrenörü olarak lisansı çıkartılmıştı. Her ihtimale karşı kaleci lisansı çıkartılan Kaya Tarakçı’nın da sözleşmesi son buldu. Başkan Zahir Renklibay, Salih Eken’le yola devam etmek istediklerini her fırsatta dile getirse de 1922 Konyaspor resmi adımlar atma için Konyaspor’un kararını bekleyecek.

EKEN’LE ÇIKIŞ YAKALANDI

TFF 2. Lig’de mücadele eden ve Konyaspor’un pilot takımı olan 1922 Konyaspor, teknik direktör Salih Eken yönetiminde 11 maça çıktı. İlk devre küme düşme hattında bulunan Yeşil-Beyazlılar, ikinci devrede 11 maçta topladığı 19 puanla üst basamaklara tırmandı. Eken ile iyi bir oyun ortaya koyan Yavru Kartal’da Seydi Kayasoy, Ekrem Kayılıbal, Güray Gazioğlu ve Seddar Karaman performanslarıyla dikkat çeken isimler oldu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim