Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon, kuvvet ve denge çalışmalarının ardından saha içine kurulan istasyonlarda savunma, hücum ve birebir top kontrolü ardından da teknik ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Tedavisi devam eden Ekrem Kayılıbal ve hafif sakatlığı bulunan Kadir Kaan Özdemir koşu yaparken Çağatay Kader ve Emre Torun takımdan ayrı olarak çalıştı.

RENKLİBAY YALNIZ BIRAKMADI

Öte yandan  Konya Anadolu Selçukspor’un antrenmanını Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve 2. Başkan Okay Tınkır ile birlikte iş adamı Mehmet Bahadır Öncan ve Atiker Konyaspor Asbaşkanı Kani Uğur Öncan da takip ederken, teknik direktör Alper Avcı ve Kulüp Menajer Alim Öztaş ile bir süre sohbet etti. Antrenman sonunda iş adamı Mehmet Bahadır Öncan ve Atiker Konyaspor Asbaşkanı Kani Uğur Öncan futbolculara tatlı ikramında bulundu.

FORMA HEDİYE EDİLDİ
Antrenman sonrasında ise yeşil beyazlı takımın Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve 2. Başkan Okay Tınkır desteklerinden ötürü iş adamı Mehmet Bahadır Öncan’a üzerinde isminin yazı olduğu Anadolu Selçukspor’un 42 numaralı formasını hediye etti. Öncan, ilgilerinden dolayı Başkan Renklibay ve 2. Başkan Okay Tınkır’a teşekkürlerini iletti. Takım kaptanı Ahmet Önay, Öncan’a taktı ikramından dolayı takım adına teşekkür etti.

YAVRU KARTAL’DAN BAŞSAĞŞIĞI MESAJI

Konya Anadolu Selçukspor’da yardımcı antrenörlerden Çetin Kılıç’ın babası Sabahattin Kılıç, hayatını kaybetti. Yeşil beyazlı takım resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Çetin’e başsağlığı diledi. Yayınlanan mesajda, “Geçtiğimiz günlerde babalık sevinci yaşayan Konya Anadolu Selçukspor’un yardımcı antrenörlerinden Çetin Kılıç’ın babası Sabahattin Kılıç’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Sabahattin Kılıç’a Allah’tan rahmet, antrenörümüz Çetin Kılıç ve ailesine ise başsağlığı dileriz” ifadeleri yer aldı.

ZONGULDAK MAÇINI TAŞKINSOY YÖNETECEK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup  22. haftasında Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor’un bu maçını Burak Taşkınsoy yönetecek. Karaelmas K.Köksal stadyumunda 17 Şubat 2019 Pazar günü saat 13.30’da başlayacak müsabakada Burak Taşkınsoy’un yardımcılıklarını  Barış Çardaklı ve  Ali Uğurtan Demirtaş yapacaklar. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Burak Kaplan olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim