Yarın Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma 15.00’de başlayacak ve Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Yeşil beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bu zorlu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılarak yeniden çıkışı geçmek istiyor. 6 hafta sonunda 2 galibiyet 2 beraberlik alan temsilcimiz, 8 puan ile 10.sırada yer alıyor. Yeşil beyazlılar geçtiğimiz hafta Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşmış ve 1 puan ile yetinmek zorunda kalmıştı.

LİGİN EN ÇOK GOL ATANI

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un iç sahada konuk edeceği İzmir ekibi Altay, 2. Lig Beyaz Grup’ta en çok gol atan takım olarak dikkat çekiyor. Ligde aldığı 4 galibiyet 1 beraberlik ile 13 puana ulaşan ve 3.sırada yer alan siyah beyazlı takım kalesinde 6 gol gördü. Altay, geçtiğimiz hafta iç sahada Karagümrük ile karşılaşmış ve karşılaşmada 2-0 galip ayrılmıştı.

ANADOLU’DAN KÜTÜKCÜ’YE ZİYARET

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Güney ve Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Küçükçöğen, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Memiş Kütükcü’yü makamında ziyaret etti. Konya Anadolu Selçukspor’un ligdeki son durumu ve kulüp yapısı hakkında bilgiler veren Başkan Mehmet Güney, Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü’nün başkanlığında Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu’ndan ve üyelerinden Atiker Konyaspor’un alt yapısı olan takımına destek vermelerini rica etti.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Ellerinden geldikçe takımımızı ve Konyaspor’u takip ettiklerini belirten Memiş Kütükcü ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, spor kulübü yönetim kurullarının yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini, Konya spor ve iş dünyası olarak kulüplerin yaşatılması adına herkesin elinden geleni yapması gerektiğini bildirdi. Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü’ye üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı Anadolu Selçukspor’un formasını hediye etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim