Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay termal 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda bugün, Altay ile deplasmanda karşılaşacak. Saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşma Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak ve hakem Alpaslan Şen tarafından yönetilecekKaratay Termal 1922 Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Altay karşısına çıkıyor. Lige iyi başlayamayan ancak son 3 maçta çıkışa geçen Termal 1922 Konyaspor, Altay karşısında da bu çıkışını sürdürmek istiyor. Bugün saat 15.30’da Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak. 90. dakikada eşitlik bozulmazsa 15’er dakikalık iki devre oynanacak. Bu süreçte de üstünlük sağlanamazsa seri penaltı atışlarına geçilecek.

ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligdeki çıkışını Ziraat Türkiye kupası maçına da taşımak istiyor. Ligin ilk 5 haftasında kötü bir başlangıç yapan ve akabinde teknik direktör Salih Eken ile yollarını ayıran Yeşil-Beyazlılar, son 3 maçta adeta küllerinden doğdu. Salih Eken’den sonra takımın başına Erol Mıngır’ı getiren 1922 Konyaspor, son 3 maçta 7 puan topladı. Pendikspor ile berabere Yavru Kartal, sahasında ağırladığı Elazığspor 3-0, deplasmanda karşılaştığı Bayburt İl Özel İdareyi’de 2-0 mağlup etti. Son maçlarda iyi oynayarak kazanan Erol Mıngır’ın öğrencileri, TFF 1. Lig ekibi Altay’ı da yenerek hem çıkışını sürdürmek istiyor hem de adını 4. Tura yazdırmak istiyor.

YAVRU KARTAL ALTAY İLE 8. KEZ KARŞILAŞACAK

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Altay ile deplasmanda karşılaşacak olan Karatay Termal 1922 Konyaspor, daha önce rakibiyle 7 kez karşılaştı. Söz konusu karşılaşmalarda 2 galibiyet alan Yeşil-Beyazlılar, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. İlk kez 2010 yılında karşı karşıya gelen iki ekibin son karşılaşması 2018 yılında oynandı. 7 maçta Altay’a 4 gol atan 1922 Konyaspor, kalesinde ise 9 gol gördü.

DÜDÜK ALPASLAN ŞEN’DE

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda bugün Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Altay-Karatay Termal 1922 Konyaspor, karşılaşmasını hakem Alpaslan Şen yönetecek. Şen’in yardımcılıklarını Hakan Eygün ve Soner Akgün yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Adem Cinek olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim