Yarın Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’de başlayacak ve hakem Batuhan Gültek tarafından yönetilecek. Ligde Play – Off mücadelesi veren Yavru Kartal, bu maçta Konyalı futbolseverlerinde desteği ile bu maçı kazanmak istiyor. Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında sadece bir kez mağlup oldu. Yeşil beyazlılar son olarak deplasmanda Fethiyespor’u mağlup etti.

‘MUTLAKA KAZANMALIYIZ’

Yavru Kartal’ın genç ve tecrübeli oyuncularından İbrahim Serdar Aydın, Kırklarelispor maçı öncesinde Konya Yenigün Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Play – Off maçların öncesinde kritik bir dönemde olduklarını ifade eden Aydın, “Önümüzdeki Kırklareli maçı bizim için çok önemli. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Daha sonra Sakaryaspor deplasmanı var. Onları yenebileceğimizi düşünüyorum. Biz, bu ligde her takımı yenebileceğimizi herkese gösterdik. Play – Off potası ile aramızda bir puan farkı var. Biz, elimizden geleni yapacağız. Kalan maçları kazanmak için çok çaba sarf edeceğiz. Bizim hedefimiz kalan 7 maçı da kazanmak. Play – Off’a kalırsak bizim için büyük bir başarı olacaktır. Play – Off’tan sonra şampiyonluk istiyoruz. Bunun için tüm arkadaşlarım çok çalışıyor ve elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

PLAY – OFF İLE 5 PUAN FARK

Ligin ikinci yarısında önemli bir çıkış yakalayan ve sadece 1 kez yenilen Konya Anadolu Selçukspor, sezon sonunda Play – Off potasında yer almak istiyor. Ligde oynanacak olan 28.hafta maçların öncesinde yeşil beyazlı takımın Play – Off potasında bulunan takımlar ile 5 puanlık fark bulunuyor. Aradaki puan farkını eriten Konya Anadolu Selçukspor, üst sıralarda yer alan Sakaryaspor ve Bandırmaspor gibi takımlar ile karşı karşıya gelecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim