Sahaya Alp Tutar, Sertan Yeğenoğlu, Mücahit Can Akçay, Onurcan Güler, İbrahim Ak, Ayberk Altan, Alpay Cin, Ali Yaşar, Arif Demir, Ahmet Önay, Alpay Koldaş 11’i ile çıkan yeşil beyazlı takım, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak Türkiye Kupası’na veda etti.

İLK YARIYI BOLU ÖNDE KAPATTI

Konya Anadolu Selçukspor ile Boluspor arasında Türkiye Kupası 4. Tur maçının ilk yarısı oldukça çekişmeli geçti. Karşılıklı atakların yaşandığı ilk 45 dakikanın sonunda Boluspor soyunma odasına 1-0 üstün gitti. Maçın 28.dakikada misafir takım kalecisi Sabri Can, rakip oyuncuya ceza sahası dışında yaptığı hareket sonunda direkt kırmızı kart ile cezalandırıldı ve Boluspor 10 kişi kaldı. Kırmızı beyazlı takımın 10 kişi kalmasının ardından Hakan Özkan, yerini Cengizhan Şarlı’ya bıraktı. Boluspor 10 kişi kalmasına rağmen ataklarını sürdürdü. Maçın 40.dakikasında sol taraftan içeri giren Burak, topu Furkan ile buluşturdu. Müsait pozisyondaki Furkan Demir topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, beraberlik için ikinci yarıda rakip kaleye yüklense de gol sesi çıkmadı. 90 dakika sonunda Boluspor 1-0 kazanarak Türkiye Kupası’nda 5. Tur’a yükseldi. Konya Anadolu Selçukspor ise kupaya veda etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim