Yeşil beyazlı takımın galibiyet hasreti 8 haftaya çıktı. Ligde 10 puanda kalan Konya Anadolu Selçukspor, 11.hafta sonunda 13.sırada yer aldı ve düşüşünü sürdürdü. 

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Henüz maçın 7.dakikasında ev sahibi Kırklarelispor, Hakkı Şimşek ile öne geçmeyi başardı. Konya Anadolu Selçukspor, daha bu golün şokunu atlamadan 10.dakikada Sinan Kurumuş ile bir gol daha bulan Kırklarelispor, maçın başında iki farklı öne geçti. Bu dakikadan sonra oyuna ortak olmaya çalışan Konya Anadolu Selçukspor, bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın 29.dakikasında genç oyuncusu Süleyman Türkeş ile bir gol bulan Yavru Kartal, ilk yarıyı 2-1 geride kapattı.

MAÇ İKİNCİ YARIDA KOPTU

Konya Anadolu Selçukspor ligin 11.haftasında konuk olduğu Kırklarelispor maçının ikinci yarısında oynadığı etkisiz oyun ile dikkat çekti. Yavru Kartal’ın bu yarıdaki farkı kapatma çabaları etkisiz olurken, ev sahibi takım maçın 69.dakikasında Ersoy Dinçer ile farkı yeniden ikiye çıkardı. Yediği gol ile maçtan kopan yeşil beyazlı takım 78.dakikada kalesinde 4.golü gördü ve maçın sonucu belirlendi. Kırklarelispor’un 4.golü Burak Can Kunt’tan geldi. Bu dakikada kırmızı kart gören temsilcimizin oyuncusu Sertan Yeğenoğlu takımını 10 kişi bıraktı. Deplasmanda Kırklarelispor’a 4-1 yenilen Konya Anadolu Selçukspor, galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.

Editör: TE Bilişim