Deplasmandaki mücadele saat 15.00’de Vefa Stadı’nda başlayacak ve hakem Yiğit Peşin yönetecek. Ligin ilk 7 haftasında topladığı 9 puan ile 10.sırada yer alan yeşil beyazlılar deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Altay ile 0-0 berabere kalan Konya Anadolu Selçukspor, genç oyuncuları ile Karagümrük deplasmanında puan peşinde olacak. 

SAKATLAR DURUM İYİ

Yavru Kartal’da sakat olan oyuncular Emre Can Atila ve Seddar Karaman tamamen iyileşti. Geçtiğimiz hafta Altay maçını tribünden takip eden Emre Can Atila, Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı’nın süre vermesi durumunda kadroda yer alabilecek. Seddar Karaman ise sakatlığından kurtularak Altay maçında süre almıştı. Oyuncu tamamen iyileşti. Ligin ilk haftasında Pendikspor maçında sakatlanan Gökhan Öztürk de iyileşerek son oynanan maçta oyuna dahil olmuştu. 

İKİ HAFTA DEPLASMANDA 

Yarın deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor, ligin 9.haftasındada deplasmanda mücadele edecek. Yeşil beyazlılar önümüzdeki hafta Niğde Belediyespor’a konuk olacak. Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor bu iki karşılaşmanın ardından Türkiye Kupası 4. Tur maçında Boluspor’u konuk ederek evinde tur arayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim