Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 10. haftasında kendi evinde Fethiyespor'u ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz, karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyor

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, geçen hafta deplasmanda lig lideri Keçiörengücü'ne mağlup olarak deplasman fobisini sürdürmüştü. Dış sahada kötü sonuçlar alan ancak iç sahada kolay kolay puan vermeyen Yavru Kartal, yarın ligde istediği puanları alamayan ve orta sıralarda bulunan Fethiyespor'u ağırlayacak. Konya Anadolu Selçukspor, Fethiye karşılaşması öncesinde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Öte yandan Kartal'da Seddar Karaman'ın sakatlığı sürüyor.

YENİDEN ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

Bu sezon ligi üst sıralarda tamamlayarak bir üst lige yükselmek isteyen temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligde istediği sonuçları alamadı. Deplasman karşılaşmalarında puan çıkarmakta zorlanan Yeşil beyazlılar iç sahadaki başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Konya Anadolu Selçukspor, yarın ligin 10. hafta maçında evinde Fethiyespor'u ağırlayacak. Yavru Kartal bu maçı kazanarak yeniden üst sıralardan kendine yer edinmek istiyor. Temsilcimizin ligde 11 puanı bulunuyor ve 10. sırada yer alıyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

Geçen hafta Keçiörengücü'ne mağlup olan Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Salı günü yaptığı çalışmalar ile Fethiyespor maçının hazırlıklarına başladı. İlk günden bu yana galibiyet parolası ile çalışan Konya Anadolu Selçukspor, bu maçtan 3 puan dışından bir sonuçla ayrılmak istemiyor. Yeşil beyazlılar, Fethiyespor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışmalar ile sonlandıracak. Yavru Kartal kampa girerek maç saatini bekleyecek.

SAKATLARDA SON DURUM

Konya Anadolu Selçukspor'da geçen haftalarda sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan yıldız oyuncu Seddar Karaman'ın tedavisi devam ediyor. Genç futbolcunun 3 hafta sonra takımla beraber çalışamalara katılması bekleniyor. Öte yandan sakatlıkları bulunan Volkan Koçaloğlu ve Berat'ın durumları ise bugün belli olacak. Daha önce sakatlığı bulunan ve takımlara çalışmalara başlayan Ufukhan Bayraktar şans verilmesi durumunda bu maçta forma giyebilecek.

SPOR SERVİSİ