Play – Off potasına katılmak isteyen yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, deplasmanda mağlup olarak Play – Off şansını zora soktu. Yavru Kartal, Bandırmaspor deplasmanında 2-0 mağlup olarak 31 hafta sonunda 48 puanda kaldı. Yeşil beyazlılar, üst sıralardaki rakibine yenilmesine rağmen 8.sıradaki yerini korudu. Bandırmaspor ile puanını 55 yaparak ligin bitmesine 3 maça kala Play – Off için önemli bir avantaj elde etti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Konya Anadolu Selçukspor’un deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Bandırmaspor maçının ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Deplasmanda oynayan yeşil beyazlılar, öncelikli olarak gol yememeyi düşündü. İlk 45 dakikada birkaç tehlikeli pozisyon da üreten Yavru Kartal, bu ataklardan yararlanamadı. Ev sahibi takım, gol için yüklenmesine karşın aradığı golü bulamadı. Maçın ikinci 45 dakikasında Bandırmaspor daha etkili oldu. Tehlikeli ataklar geliştiren ev sahibi takım, 55.dakikada Birhan Vatansever ile bir gol buldu 1-0 öne geçti. Geriye düşen Konya Anadolu Selçukspor, beraberlik için yüklenmek istese de güçlü rakibi karşısında istediği oyunu ortaya koyamadı. 68.dakikada Erhan Şentürk ile bir gol daha bulan Bandırmaspor, son dakikalara rahat girdi. Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmayınca yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, 2-0 mağlup olarak 48 puanda kaldı ve Play – Off şansını zora soktu.

İKİNCİ DEVREDE ÜÇÜNCÜ YENİLGİ

Ligin ikinci yarısında önemli bir çıkış yakalayan ve tarihinin en yüksek lig puanına ulaşan Konya Anadolu Selçukspor, ikinci devredeki üçüncü yenilgisini aldı. Daha önce Altay ve Sakaryaspor’a deplasmanda yenilen yeşil beyazlılar, Bandırmaspor’a da deplasmanda mağlup oldu. İç sahada henüz yenilgi yüzü görmeyen Konya Anadolu Selçukspor, bu periyotta 8 galibiyet 3 beraberlik alarak 27 puan topladı. Yavru Kartal, ligin 32.haftasında ligden düşmesi kesinleşen Karşıyaka’yı evinde konuk edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim