Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor, ligin 2. haftasında bugün deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Geçen hafta sahasında şanssız bir mağlubiyet alan Yeşil-Beyazlılar, bugün oynanacak maçta iyi bir oyunla galibiyet arıyor. Geçen sezona nazaran kadrosunda önemli değişikliklere giden 1922 Konyaspor, bu sezona da farklı bakıyor. Önemli oyuncularla kadrosunu güçlendiren Yeşil-Beyazlılar Play-Off hedefi doğrultusunda çalışmalarını da sürdürüyor. Ligin ilk haftasında grubun iddialı takımı Sakaryaspor ile evinde karşılaşan 1922 Konyaspor, iyi oyununa rağmen hakem kararlarıyla sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu hafta ise Bursa deplasmanında zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Yeşil-Beyazlılar, ilk 3 puanını almak istiyor.

HEDEF 3 PUAN

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor, ligin 2. Haftasında bugün deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Zorlu Bursa deplasmanından galibiyet ile dönmek isteyen Yeşil-Beyazlılar galibiyet planları yapıyor. Maç öncesi konuşan 1922 Konyaspor Başkanı zahir Renklibay, “1922 Konyaspor olarak bu maça da ciddi bir şekilde hazırlandık. Hedefimiz her maçta olduğu gibi bu maçta da 3 puan olacaktır. Galibiyet için Bursa’ya gidiyoruz. İnşallah iyi bir oyunla 3 puanı alıp geliriz diye düşünüyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

RAKİP İLK MAÇTA BERABERE KALDI

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor’un bugünkü rakibi Karacabey Belediyespor, ligin ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Kastamonu Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı. Kastamonu deplasmanında iyi bir oyun sergileyen Bursa temsilcisi maçın 37. dakikasında 1-0 öne geçmiş ve ilk yarıyı üstünlükle tamamlamıştı. İkinci yarının ise 56. dakikasında rakibine sert giren Karacabey Belediyesporlu İlyas Yılmazer, kırmızı kart görmüştü. 10 kişi kaldıktan sonra direnci düşen Bursa temsilcisi, 70. dakikada ise Faruk Öcal’ın golüne engel olamadı ve 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Öte yanda Kastamonuspor maçında kırmızı kart gören İlyas Yılmazer, bugün oynanacak 1922 Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

HAKEM AÇIKLANDI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor, ligin 2. Haftasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacakken maçı yönetecek hakem de belli oldu. Bugün 16.00’da oynanacak karşılaşmayı hakem İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını ise Süleyman Yavaşoğlu ve Şenol Bektaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Batuhan Bayar olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim