Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaparken diğer futbolcular antrenman maçında forma giydi. 

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, sahada Murat, Özkan, Emre Sofuoğlu, Alpay Koldaş, Faruk Uzundere, Murat Ulusoy, Kadir Kaan Özdemir, Mehmet Buruk, Süleyman Türkeş, Batuhan Hidayetoğlu, Ahmet Gökbayrak ile mücadele ederken ikinci yarıda Mücahit Can Akçay da forma giydi. Konyaspor U19 takımı ise ilk yarıda Yusuf, Aybars, Abdullah, Celalettin, Bahadır, Kutay, Şehmuz, Efe, Erdo ve Mert, ikinci yarıda ise Emir, Şehmuz, Talip, Efe, Ali Kutay, Abdullah,  Yusuf,  Fatih, Aybars ve Süleyman ile sahada yer aldı. Antrenman maçını Kulüp Menajeri Alim Öztaş ile birlikte Konyaspor Futbol Akademisi menajeri Taner Ay ve koordinatör Cihan Önal takip etti.

Deplasmanda oynadığı Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının ardından hazırlıklarına ara vermeden başlayan Yavru Kartal, Konya Anadolu Selçukspor, 10 Şubat 2018 Cumartesi günü iç sahada Kahramanmaraşspor ile oynayacağı 21. hafta karşılaşmasının hazırlıklarına bir gün ara verecek. 

Futbolcular bugün izinli geçirdikten sonra yarından itibaren antrenmanlarına devam edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim