Ligin ikinci devresinde önemli bir çıkış yakalayan ve Play – Off’a katılma yolunda büyük adımlar atan yeşil beyazlılar, bu zorlu deplasmandan da 3 puan ile ayrılmasını bildi. Maça hızlı başlayan Konya Anadolu Selçukspor, aradığı golü 31.dakikada golcü oyuncusu Mücahit Can Akçay ile buldu. Bulduğu golün ardından ataklar geliştiren Yavru Kartal, farkı artıracak golü atamadı. Maçın ilk yarısı Konya Anadolu Selçukspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında önde olmanın avantajı ile geri çekilen Konya Anadolu Selçukspor, savunmada neredeyse hatasız oynadı. Beraberlik golü için yüklenen ev sahibi Fethiyespor, yeşil beyazlı takımın savunmasını geçemedi. Kontra ataklar ile rakip kalede etkili olmak isteyen temsilcimiz ise farkı açamadı. Konya Anadolu Selçukspor, ligin 27.haftasında Fethiyespor deplasmanında 1-0 galip gelerek hanesine 3 puan yazdırdı. Bu önemli galibiyet ile puanını 42 yapan Yavru Kartal, 8.sıradaki yerini korudu ve Play – Off potasına puan anlamında biraz daha yaklaştı. Temsilcimizin yendiği Fethiyespor ise 22 puanda kalarak 16.sıraya geriledi. Yeşil beyazlılar ligin 28.haftasında 37 puan ile 9.sırada bulunan Kırklarelispor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Konya Anadolu Selçukspor, bu maçı da kazanarak sezon sonunda Play – Off potası içinde yer almak istiyor.

SPOR SERVİSİ

STAT: Fethiye Şehir 

HAKEMLER: Selin Özen, Özcan Sultanoğlu, Hasan Hüseyin Tetik

FETHİYESPOR: Eser, Cemil, Efe, Üstün, Metin (Dk. 63 Mustafa),  Anıl , (Dk. 72 Berat ), Ahmet Dereli, Yiğit Yöney, Emrullah, Fahri,(Dk. 54 Yiğit Gökoğlan), Ramazan, 

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Mücahit Atalay, Özkan, Sertan, Onurcan, (Dk. Ayberk), İbrahim, Kadir, (Dk.62 Alpay), Ali Yaşar, Ahmet Önay, Mücahit Can, Savaş, Seddar (Dk. 62 Süleyman)

GOL: Dk. 31 Mücahit Can (Konya Anadolu Selçukspor)

SARI KARTLAR: Dk.25 Anıl, Dk.37 Metin, Dk. 50 Fahri, Dk. 79 Emrullah (Fethiyespor), Dk. 45 Ahmet Önay, Dk. 89 Alpay Dk. 90 Savaş (Konya Anadolu Selçukspor) 

Editör: TE Bilişim