TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligde oynanan 30.hafta maçlarının ardından 48 puana ulaşarak 8.sıradaki yerini korudu. Yeşil beyazlı ekip, Pazar günü Play – Off mücadelesi verdiği rakiplerden Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yavru Kartal, bu maçı kazanarak umutlarını son 3 haftaya taşımak istiyor. Konya Anadolu Selçukspor’un Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan, takımlarının son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

‘BÜTÜN TAKIMLARIN HEDEFLERİ VAR’

Sezonun tamamlanmasına 4 hafta kaldığını ve bu süreç içerisinde tüm maçları kazanmak için oynayacaklarını belirten yeşil beyazlı takımın kulüp Basın Sözcüsü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan yaptığı açıklamada, “Ligin sonu yaklaştıkça heyecan da artıyor. Son haftalarda tüm takımlar sahaya kazanmak için çıkıyorlar. Deplasmanda oynadığımız son karşılaşmada rakibimiz Sakaryaspor şampiyonluk hedefinde olan bir ekipti. İç sahada oynadığımız son karşılaşmada ise rakibimiz Silivrispor kümede kalmak için puan almaya çalıştı. Bundan sonra oynayacağımız tüm müsabakalarda rakiplerimiz benzer hedeflerle sahada olacaklar” dedi.

‘HEDEFE EMİN ADIMLARLA GİDECEĞİZ’

Ligin son dört haftasında oynanacak olan maçların hepsine kazanmak için çıkacaklarını sözlerine ekleyen Prof. Dr. Çağlayan, “Rakiplerimizin ne yaptığının hiç önemi yok, biz kendi işimize bakacağız. Tüm maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Bu anlamda iç sahada yakaladığı galibiyet serisini istikrarla sürdüren teknik heyetimizi ve futbolcularımızı bir kez daha kutlamak istiyorum. Ligde oynayacağımız dört karşılaşmadan ikisi iç sahada, ikisi deplasmanda. Biz bu dört karşılaşmaya da kazanmak için çıkacağız ve elde edeceğimiz puanlarla hedefimize doğru emin adımlarla gideceğiz” ifadelerini kullandı.

‘PLAY – OFF HEDEFİ OLAN BİR TAKIMIZ’

Son olarak hem futbolcu yetiştirmek hem de Play – Off hedefi doğrultusunda ilerledikleri için mutlu olduklarını belirten Hakan Salim Çağlayan, “Bir alt yapı kulübü olarak futbolcu yetiştirmenin yanında üst sıraları hedefleyen, play-off hattını zorlayan bir takım olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Kalan maçlarda sahada kimliğimize yakışır bir duruş içerisinde alacağımız saha sonuçları ile adımızdan söz ettirmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim