Spor Toto Süper Lig’de 26. Hafta heyecanı başladı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor yarın evinde Kayserispor’u konuk edecek. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşma Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynayacak. Yeşil Beyazlıların bu zorlu maçını Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Koray Gençerler. Özkahya son olarak atiker Konyaspor’un iç sahada oynadığı Başakşehir maçını yönetmiş ve tepki almıştı.

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK

Atiker Konyaspor’un yarın Kayserispor ile karşılaşacağı maçta kazanmaktan başka çaresi yok. Sezon başından beri yaşadığı şanssızlıklar ve kötü yönetilmesi nedeniyle düşmenin en büyük adayı haline gelen yeşil beyazlılar ya tamam ya devam maçında çıkacak. Anadolu Kartalı zorlu maçı kazanması durumunda ligde kalma mücadelesine devam ederken, olası puan kaybında ise büyük oranda havlu atacak.

Geçen hafta Galatasaray karşısında iyi bir mücadele ortaya koyan Konyaspor’un bu maça nasıl bir kadro ile çıkacağı da merak konusu. Ali Turan cezasını tamamlarken savunmada Ali Turan- Moke ikilisinin forma giymesi bekleniyor. 

Muhtemel 11 şu şekilde: Serkan, Skubic, Ali Turan, Moke, Ferhat, Jonsson, Mehdi, Volkan Şen, Milosevic, Fofana, Eto’o

KAYSERİ AVRUPA İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında temsilcimiz Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, son yılların en başarılı sezonlarından birini geçiriyor. Sarı kırmızılılar ligde oynadığı 25 maçta 11 galibiyet ve 8 beraberlik ile 41 puan toplarken bu süreçte oynadığı 6 maçta ise sahadan puansız ayrıldı. Son olarak ligde Karabükspor’u 3-2 mağlup eden Kayserispor, puanını 41’e yükselterek 5. sıradaki yerini korudu. Sezon başında Rumen teknik adam Marius Sumudica ile anlaşan Kayserispor, ligin ilk maçında Galatasaray ile deplasmanında karşılaştı. Galatasaray’a farklı şekilde mağlup olan Kayserispor, daha sonra ligde oynadığı 15 karşılaşmada sadece 1 kere mağlup olarak 30 puan topladı. Ligin ilk 4 sırasına girmek isteyen sarı kırmızılılar, 4. sıradaki Fenerbahçe’nin sadece 6 puan gerisinde bulunuyor. Konyaspor mücadelesinden sonra kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor temsilcimizi mağlup ederek 4. sıraya yükselmenin hesaplarını yapacak. Lig’in ilk yarısında temsilcimiz Atiker Konyaspor ile kendi sahasında karşılaşan Kayserispor, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim