İlk olarak sözleşmesi sona eren oyuncuların durumu netleştirildi. Yeni yönetim devre arasında takıma katılan ve sadece 6 aylık sözleşme imzalanan Volkan Şen’i kadroda düşünmezken, Jens Jonsson ile sözleşme yenileme müzakereleri başladı.
VOLKAN ŞEN BÜYÜK İHTİMALLE AYRILACAK
Atiker Konyaspor devre arasında Trabzonspor’da transfer ettiği ettiği Volkan Şen için herhangi bir bonservis ücreti ödememişti. Performansa dayalı 6 aylık sözleşme imzalanan Volkan Konyaspor’da 10 maçta forma giydi. Atiker Konyaspor yönetimi yeni gelecek teknik direktörün de fikrini alacak ancak büyük ihtimalle Volkan ile sözleşme yenilenmeyecek.
JENS JONSSON TAKIMDA KALIYOR
Atiker Konyaspor’un genç orta saha oyuncusu Jens Jonsson ile henüz bir anlaşma sağlanmaması taraftarı tedirgin ediyordu. Taraftarı rahatlatan hamle Konyaspor yönetiminden geldi. Konyaspor Jonsson ile sözleşme yenileme görüşmelerine başladı. Önümüzdeki günlerde anlaşmanın resmi olarak duyurulması bekleniyor.
2016-2017 sezonu başında transfer edilen genç orta saha oyuncusu özellikle geride kalan sezonun ikinci yarısında performansı ile öne çıkmıştı. Bu sezon 30 kez Konyaspor forması giyen Danimarkalı futbolcu önümüzdeki sezon da Konyaspor forması giymesine kesin gözü ile bakılıyor.
YUNUS ALTINBEYAZ 

Editör: TE Bilişim