Konya Büyükşehir Belediyespor’un en iddialı olduğu branşlardan olan voleybolda şehri 1. Lig’de temsil eden takım, ligin bitimine 4 hafta kala Play Off’a katılmaya hak kazandı. Takımın tek hedefi Efeler Ligi’ne yükselmek.

Gençleri sporla buluşturmayı hedefleyen ve bu konuda önemli yatırım ve projelere imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi, spora, sporcuya ve amatör branşlara destek veriyor.

21 BRANŞTA 4 BİN 81 SPORCU

21 branşta 3 bin 396’sı lisanslı olmak üzere 4 bin 81 faal sporcuyu bünyesinde barındıran Konya Büyükşehir Belediyesi; atletizm, badminton, bilardo, bisiklet, boks, güreş, judo, karate, kick boks masa tenisi, muay thai, oryantiring, teakwondo, voleybol, wushu, yüzme, halkoyunları, özel sporcular, işitme engelliler ve bedensel engelliler spor branşlarına maddi ve manevi anlamda destek oluyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN HEDEFİ EFELER LİGİ

Bu arada Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor da Konya’nın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ligin 2’nci sırasında bulunan ve bitime 4 hafta kalmasına rağmen play-off’a katılmayı garantileyen takım, hafta sonunda Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

Konya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Rasim Acar, sezon başında amaçlarının Play Off olduğunu ve bunu şimdiden başardıklarını belirterek, “Son 4 maçımızı da kazanmayı amaçlıyoruz. Verdiği desteklerden ve bu salondan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kulüp Başkanımıza, kulüp yöneticilerimize ve Konyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Konyalılardan arzumuz son maçlarda tribünleri doldurmalarıdır” dedi.

Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı’ndaki sporcular da Play Off’u başarıyla tamamlayarak Efeler Ligi’ne yükselmeyi amaçladıklarını belirterek, çok çalışarak hem gençlere örnek olmak istediklerini, hem de takımı daha iyi yerlere taşımak istediklerini dile getirdiler.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Efeler Ligi’ne yükselecek takımları belirleyecek Play Off müsabakaları 13-15 Mart tarihleri arasında Sivas’ta oynanacak.

Editör: TE Bilişim