Spor Toto Süper Lig'in 26 haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Temsilcimiz Torku Konyaspor zorlu maçta deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. 5 haftadır kazanamayan ve giderek tehlike hattına daha fazla yaklaşan Kartal güçlü rakibini deplasmanda mağlup ederek yeni bir başlangıca imza atmak istiyor. Kritik karşılaşmanın başlama saati 16.00.  Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Barış Şimşek tarafından yönetilecek. Barış Şimşek'in yardımcılıklarını Muğla'dan Gökhan Memişoğlu ve Trabzon'dan Mehmet Metin yaparken, maçta Trabzon'dan İsmail Köse dördüncü, Trabzon'dan Bülent Birincioğlu beşinci, Manisa'dan Tolga Kadaz ise altıncı hakem olarak görev yapacak.    

KARTAL KARAZNMAK ZORUNDA

Torku Konyaspor Spor Toto Süper Lig'de tam 5 haftadır kazanamıyor. İkinci yarının başındaki çıkışı ile alt sıralarla bağını koparan Kartal daha sonra büyük bir düşüşe imza atarak bir hayli gerilemişti. Düşme hattına kadar gerileyen Konyaspor Bursaspor'u yenerek yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Rakiplerinin zorlu maçlara çıktığı haftada kazanmaktan başka çaresi olmayan Konyaspor bunu başarması durumunda bir hayli rahatlayacak.

BURSA'DA GÜNDEM YOĞUN

Temsilcimiz Torku Konyaspor'u evinde ağırlayacak olan Bursaspor'da ise moraller bozuk. Bir hayli sakat ve cezalı oyuncusu bulunan yeşil-beyazlılar geçen hafta deplasmanda Kayserispor'a mağlup olmuş ve büyük yara almıştı. Maç sonrası kulüp başkanı erkan Körüstan ve taraftarlar arasında yaşanan olaylar ise gündeme damga vurmuştu. Kayserispor maçından beri Bursaspor takımı yaşanan iç sıkıntılar nedeniyle halen Konyaspor maçının havasına girebilmiş değil. Pek çok sakatı, cezalısı ve kadro dışı oyuncusu bulunan Bursaspor'un en önemli eksikleri ise Şamil ve Sardar Aziz olarak dikkat çekiyor.

GEKAS OYNAYACAK

Torku Konyaspor'un 5 haftalık düşüşüne en büyük sebep olarak Gekas'ın yokluğu olarak gösterilmişti. Gol yollarında etkisiz kalan Kartal'ın golcü futbolcusu Gekas bugünkü maçta forma giyecek. Ali Çamdalı'nın yokluğunda orta sahada İshak'nı forma giymesi beklenirken cezası tamamlanan Ali Turan sağ bekte yer alacak. Yeşil-beyazlılarda Mehmet Güven, Thorvaldsson ve Vukovic'in sakatlıkları sürüyor.

SPOR SERVİSİ

Muhtemel 11: İtandje, Ali Turan, Kokalovic, Selim, Mehmet Uslu, Borek, İshak, Hleb, Djalma, Hasan Kabze, Gekas

Editör: TE Bilişim