TFF 2. Lig temsilcimiz 1922 Konyaspor’da Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, ligde geride kalan haftaları değerlendirdi. Son olarak kaybedilen Pendikspor maçı hakkında konuşan Öztürk, iyi mücadele etmelerine rağmen konsantrasyon kaybı yaşadıklarını ifade etti

TFF 2. Lig Beyaz Grup 3.hafta maçında Pendikspor’a konuk olan ve bu maçta aldığı 3-1’lik mağlubiyet sonrası haftayı 3 puanla 13.sırada tamamlayan temsilcimiz 1922 Konyaspor, Cumartesi günü iç sahada Başkent Akademi ile karşılaşacak. Yeşil beyazlı takımda Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, yaptığı açıklamalarda Başket Akademi’yi yenerek üst sıralara tırmanmayı hedeflediklerini belirtti. Geride kalan 3 haftaya da değinen Öztürk, kaybettikleri maçlarda da iyi mücadele ederek ilerleyen haftalar adına umut verdiklerini dile getirdi.

KONSANTRASYON KAYBI YAŞADIK

Sözlerine ligde oynadıkları üç maçı değerlendirerek başlayan 1922 Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, bu üç maçta da iyi mücadele ettiklerini ancak sadece bir kazanabildiklerini söyleyerek, “Lige yepyeni bir kadro ve yeni umutlar ile başladık. Birçok yeni arkadaşımız takımımıza katıldı. Çorumspor deplasmanında iyi oynamamıza, oyuna hükmetmemize rağmen yediğimiz tek golle sahadan mağlup ayrıldık. Akabinde kendi sahamızda oynadığımız Gümüşhanespor karşılaşmasında bir önceki haftaya göre daha iyi sinyaller veren takımımız ilk galibiyetini aldı. Son olarak ligin oturmuş takımlarından Pendikspor ile deplasmanda yaptığımız mücadelede de oyunun genelinde üstün olmamıza rağmen son dakikalardaki konsantrasyon kaybı neticesinde kaybettik” ifadelerini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI YAPTI

Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, iç sahada oynayacaklarını Başkent Akademi maçı öncesinde Konyalı futbolseverlere çağrıda bulundu. Öztürk, “Bu tür gelgitler elbette ki olacak, uyum dönemindeki takımların yaşaması muhtemel sorunlar olduğunu düşünüyoruz. İnşallah Başkent Akademi karşılaşmasını kazanarak hem özgüven anlamında hem de oyun kalitesi noktasında bir tık daha yukarıya çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah başarırız. Taraftarımızın yanımızda olması bizi ekstra motive ediyor. Bu hafta onlara yine çok ihtiyacımız olacak. Herkes rahat olsun, Allah'ın izniyle bu takım bu sene sıkıntı yaşamadan bir sezon geçirecek” diyerek sözlerini noktaladı.

BAŞKENT HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Cumartesi günü deplasmanda Pendikspor ile karşılaşan 1922 Konyaspor’da ikin günlük iznin ardından Başkent Akademi maçının hazırlıkları başladı. Teknik direktör Abdurrahman Baysangur gözetiminde Selçuklu Belediyesi sahasında çalışan yeşil beyazlı takım pas antrenmanının ardından taktik bir idman gerçekleştirdi. 1922 Konyaspor’un antrenmanını Başkan Yardımcısı Osman Öztürk ve Basın Sözcüsü İlker Kırnaz da takip etti. Temsilcimiz, bugün yapacağı idman ile hazırlıklarını sürdürecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim