Torku Selçuk Üniversitespor 14. hafta maçında bugün deplasmanda Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak. Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle bir anda kendisini zirvenin 1 puan gerisinde bulan ve Play-Off yarışında büyük avantaj yakalayan sarı-mavililer gözünü zirveye dikti. Son 6 maçını kazanarak taraftarını ve camiasını mutlu eden ekibimizde Maliye maçının hazırlıkları da dün tamamlandı ve sarı-mavili kafile Ankara’da kampa girdi.
Güçlü rakibiyle Ankara Atatürk Spor Salonunda karşılaşacak ekibimiz 18’de başlayacak maçı kazanarak seriyi sürdürmek istiyor. Kendisi gibi 26 puanla zirvenin bir adım gerisinde yer alan rakibiyle sezonun en zorlu maçlarından birine çıkacak olan ekibimizde önemli bir eksikte bulunmuyor. Antrenör Halil Üner, çıkışlarını devam ettirmek istediklerini belirterek, “Üst üste 2 zorlu maça çıkacağız. Önce Maliye ardından da evimizde TED Kolejlilerle karşılaşacağız. Hedefimiz 2 maçı da kazanarak zirveye çıkmak” dedi.
Ligde 14. hafta maçlarının tümü bugün oynanacak. Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre haftanın maçları şöyle: 14.00 Pertevniyal-Final Gençlik (Ahmet Cömert Spor Salonu). Gamateks Pau-Orman (Gümüşler Spor Salonu). 14.30 Gelişim Koleji-Tire Belediye (Gelişim Koleji Spor Salonu). 16.00 Optimum Ted Ankara Kolejlile-Garanti Koza İstanbulspor (Tobb Spor Salonu). Başkent Gençlik-Genç Telekom (Ankara Spor Salonu). 18.00 Maliye Milli Piyango-Selçuk Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu). Akhisar Belediye-Tenis Eskrim Dağcılık (Akhisar Belediye Spor Salonu). Uşak Üniversitesi Belediyespor-İstanbul BŞB. (Atatürk Spor Salonu). Best Balıkesir-Vestel (Kurtdereli Spor Salonu). 19.00 Darüşşafaka-Gaziantep Büyükşehir (Ayhan Şahenk).
Editör: TE Bilişim