Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat17.00’da başlayacak. Maçı Ozan Çakar, Serkan Sert ve Aydın Karaçam hakem triosuyönetecek

Basketbol Erkekler 2. Ligi’ndeşampiyonluk parolasıyla mücadele veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi,ikinci hafta maçında bugün Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Hayri GürSpor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 17.00’da başlayacak. Çekişmeli geçmesibeklenen maçta Ozan Çakar başhakem olarak görev yapacak. Çakar’ınyardımcılığını ise Serkan Sert ve Aydın Karaçam üstlenecek. Sezona Bandırmagalibiyetiyle giren Torku Selçuk Üniversitesi, kritik deplasmandan galibiyetledönmek istiyor. Trabzon'un şampiyon adayları arasında yer aldığını hatırlatanAntrenör Aclan Kavasoğlu, “Sezona da yenilgiyle başladılar. Bu nedenle bizimmaça daha çok önem vereceklerdir. Ancak bizde hazırlıklarımızı buna göreyaptık. Bandırma karşısındaki iyi oyunumuzu Trabzon deplasmanında dsergileyeceğimize ve galibiyetle döneceğimize inanıyorum” dedi. Sarı-mavilioyuncuların morallerinin yerinde olduğu ve camiaya galibiyet sözü verdikleribelirtildi.

Öteyandan ligde ikinci hafta perdesi dün oynanacak tek maçla açıldı. Sezona yenilgiylebaşlayan Final Gençlik kendi seyircisi önünde Maliye Milli Piyango ilekarşılaştı. Diğer maçların programı ise şöyle. Bugün: 13.00 Pertevniyal-PiKoleji, 14.00 İzmir B.B.-Best Balıkesir, 16.00 Başkent Gençlik-İstanbul B.B.,17.00 Trabzonspor-Torku Selçuk Üniversitesi, 17.00 YeşilgiresunBelediye-İstanbulspor, 18.00 Akhisar-Uşak. Yarın: 14.00 Bandırma-Gelişim, 17.00Darüşşafaka-Vestel. SelçukÜniversitesi’nin kulüp Başkanı Yunus Derebağ, “Bu sezona da galibiyetlebaşlayarak, iddiamızı herkese gösterdik” dedi Derebağ; “Trabzondeplasmanına galibiyet için gidiyoruz. Onlar da sezona Bandırma gibişampiyonluk parolasıyla hazırlandılar. Bir başka deyişle Bandırma maçınınardından erken final niteliğinde bir maç daha oynayacağız. Oyuncularımıza veteknik heyetimize güveniyoruz. 2’de 2 yapacağımıza inanıyoruz. Lig geçensezondan daha zorlu geçecek gibi. 1. Lig’den düşen Bandırma Kırmızı veTrabzonspor’un yanı sıra Gelişim Koleji ve Maliye Milli Piyango da iyi kadrokurdu. Ancak biz camia olarak hedefe kilitlendik, engelleri bir bir geçip 1.Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

SPORSERVİSİ


Editör: TE Bilişim