Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek Konya Anadolu Selçukspor, yeni sezon için maçlarını oynayacağı Selçuk Üniversitesi Stadyumu’nu bekliyor. Yeşil-beyazlı kulüp, şu güne kadar maçlarını oynadığı emektar Konya Atatürk Stadyumu’nun yıkılacak olmasından dolayı, bundan sonraki maçlarını Selçuk Üniverstesi Stadyumu’nda oynama kararı almıştı.

PROTOKOL BEKLENİYOR

Anadolu Selçukspor’un, maçlarını Selçuk Üniversitesi’nde oynama kararının ardından; Türkiye Futbol Federasyonu’nun stadyum kriterleri doğrultusunda Selçuk Üniversitesi Stadyumu’nun eksikleri tespit edilmişti. Yapılan tetkiklerin ardından soyunma odaları ile birlikte birçok yerde düzenleme çalışması çıkarılırken, tadilatın başlaması için hazırlanan protokol anlaşmasının imzalanması bekleniyor.

TADİLAT İMZADAN SONRA BAŞLIYOR

Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Güney’in imzalayacağı protokol anlaşmasının ardından ise Selçuk Üniversitesi Stadyumu’nda tadilat çalışmaları başlayacak. İmzaların bu hafta sonu ya da gelecek haftanın başında atılması bekleniyor.

BİRKAÇ MAÇ DIŞARIDA OYNANACAK

Edinilen bilgiye göre, stadyumun yeni sezona yetişmesi için tüm imkânlar zorlanmaya başladı. Buna rağmen stadyumun yetişmemesi halinde ise ligin ilk devresinde iç sahada oynanacak birkaç maçının dışarıda oynanması göze alınmış durumda. Bu doğrultuda diğer bir alternatif ise Anadolu Selçukspor’un birkaç maçını oynadığı Selçuklu Belediye Stadyumu oldu.

HASAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim