Türkiye Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, Almanya'nın Bochumkentindeki Rewirpower Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak,Karşılaşmanın biletlerinin ''www.eventim.de'' internet sitesinde satışasunulduğu bildirildi.

 

A2 Takımı Bolu virajınaçıkıyor

Torku Konyaspor A 2 Takımı, ligin 10.haftasında, Boluspor ile deplasmanda bugün karşı karşıya gelecek. Temsilcimizintek hedefi kötü gidişe dur demek

A 2 Ligi 2. Grup'tamücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor A 2 Takımı, ligin 10.haftasında, Boluspor ile deplasmanda bugün karşı karşıya gelecek. Lig'in sonhaftalarında yaşadığı düşüşü Kardemir Demir Çelik Karabükspor ile 1-1 beraberekalarak devam ettiren, yeşil-beyazlılar, Bolu deplasmanından 3 puanla dönmeninhesaplarını yapıyor. Mücadele verdiği 2. grupta 9 hafta sonunda topladığı 10puanla 7.sırada bulunan Torku Konyspor'un Boluspor ile oynayacağı maçıKocaeli'den bölgesel hakem Tuncer Oflu yönetecek. Oflu'nun yardımcılığınıSeçkin Şahin ve Ali Orhun Kara yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise İsmailDoğan. Karşılaşma Bolu Karaçayır Sahası'nda saat 13:30'da başlayacak.

A 2 Ligi'nin 10. haftasıdün oynanan 3 karşılaşma ile başladı. Zorlu haftanın ilk gününde Kardemir DemirÇelik Karabükspor-Manisasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-DerinceBelediyespor ve Kasımpaşa-Galatasaray maçları oynandı. Lig'de bugün temsilcimizKonyaspor, Bolu deplasmanında puan arayacak. Diğer maçta ise Bursaspor-Bucasporkarşı karşıya gelecek. Zorlu hafta öncesinde grupta 19 puanla Galatasarayliderliğini sürdürürken, Kardemir Demir Çelik Karabükspor ise 16 puanla ligin2. sırasında yer alıyor. Lig'de oldukça kötü bir performans ortaya koyan TorkuKonyaspor ise 10 puanla 7. sırada yer alıyor. Geride kalan 9 haftada 3galibiyet bir beraberlik 4'de mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar, rakip kalelere11 gol atarken kalesinde ise 14 gol attı. Temsilcimizin averajı ise -3.

Torku Konyaspor A 2Takımı Antrenörü Seyfi Erkan, lige iyi başladıklarını ancak son haftalardaperformanslarında gözle görülür bir düşüş yaşadıklarını söyledi. Karabük maçındabu düşüşü önlemek için istedikleri sonucu alamadıklarını bugün Boluspor önüneise galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Erkan; “Tek hedefimiz zorludeplasmanda kazanarak kötü gidişe dur demek. İyi bir ekibiz ve son haftalardayaşadığımız şanssızlığı bu maçta kırmak istiyoruz. İnşallah istediğimiz oyunusahaya yansıtır ve Konya'nın yüzünü ağartarak döneriz. Bunun için elimizdengelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim