Başkanlık Kupası 1.Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvası "Presındency Cup 1st International Students' Football Tournament" adı altında ki organizasyon yarın start alıyor. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve TFF HERKESiçinFUTBOL Konya HİF İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa organize edilen Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası 1.Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvası hafta sonu Dumlupınar Spor Tesisleri'nde yarın başlıyor. Lise ve Üniversite kategorileri olmak üzere 2kategoride organize edilecek olan turnuvaya farklı ülkelerden birçok sporcu katılacak. Yarın başlayacak olan turnuva 19 Mayıs günü oynanacak olan final karşılaşmaları ve kupa töreni ile sona erecek.

TURNUVADA MÜCADELE EDECEK OLAN ÜLKELER İSE ŞÖYLE: ÜNİVERSİTE GRUBU; Mozambik, Yemen, Karatay Tömer-3,  Tacikistan, Uygur, Kondil-2, Selçuk Tömer, Nijerya, Afrika Karma-1, Karatay Tömer-4, Karatay Tömer-2, Arnavutluk,  Afrika Karma-2, Kondil-1, Karatay Tömer-1, Bosna Hersek, Ahıska.

LİSE GRUBU; Afganistan,  Uganda, Kazakistan, Somali, Çad, Ruanda, Türkiye, Etyopya, Arap Birleşik Dev., Senegal, Kosova, Malavi, Burkina Faso, Togo, Azerbeycan, Pakistan, Çibuti, Aile Ve Sosyal Politikalar, Arnavutluk, Kırgızistan, Tanzanya, Kongo, Endonezya, Thailand.

SPOR SERVİSİ