Liglere verilen milli ara öncesi Kayserispor ve Kasımpaşa’yı mağlup eden, TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, Pazar günü evinde ağırlayacağı ligin formda ekiplerinden BTC Türk Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına bugün yeniden başlıyor. Anadolu Kartalı’nda hedef Yeni Malatyaspor’u mağlup ederek, milli ara öncesi başladığı zirve uçuşunu sürdürmek. Uzun süre sonra Kayserispor’u evinde mağlup ederek iç saha galibiyeti alan Yeşil Beyazlılar, haftayı kayıpsız atlatarak iç sahada galibiyet serisi yakalamak istiyor.

HAZIRLIKLAR YENİDEN BAŞLIYOR

Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı mağlup ederek milli araya giren Konyaspor, geçen hafta evinde sürdürdüğü hazırlıların ardından Cumartesi günü evinde özel maçta Eskişehirspor’u ağırlamıştı. Karşılaşmayı Mücahit Can Akçay’ın golü ile 1-0 kazanan Konyaspor’a teknik ekip tarafından 2 gün izin verildi.

 Anadolu Kartalı 2 günlük iznin ardından bugün çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

YENİ MALATYA MİLLİ ARAYA KEYİFLİ GİRDİ

Konyaspor’un Pazar günü saat 20.00’de evinde ağırlayacağı BTC Türk Yeni Malatyaspor, milli araya farklı kazandığı Denizlispor maçının morali ile girdi.

Lige 3-0’lık Başakşehir galibiyeti ile başlayan Yeni Malatyaspor, ardından Trabzonspor ve Alanyaspor’a mağlup olarak istikrarsız bir görüntü sergilemişti. Ankaragücü’nü deplasmanda yenen, Galatasaray ile de iç sahada berabere kalan Doğu Anadolu ekibi, yükselişe geçtiği dönemde yine deplasmanda Antalyaspor’a farklı mağlup olarak taraftarını şaşırttı.

Milli ara öncesi ise Denizlispor’u 5-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor 3 galibiyet, mağlubiyet ve 1 beraberlikle 10 puanda bulunuyor.

RAKİPTE TANIDIK İSİMLER

Konyaspor’un bu hafta evinde ağırlayacağı Malatyaspor’da tanıdık isimler bulunuyor. Uzun süre Konyaspor forması giyen ve sezon başında sözleşmesi sona eren Fofana’nın yanı sıra Konyaspor’da istediği performansı sergileyemeyen Adis Jahovic Malatyaspor forması giyiyor.

Öte yandan Malatya temsilcisini, 2017-2018 sezonunda ligde kalmasında büyük katkı sağlayan ve Konyaspor taraftarı tarafından çok sevilen Sergen Yalçın çalıştırıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim