Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu mücadelesine Fransa deplasmanında başlayacak.  Yeşil-beyazlı takım, I Grubu'ndaki ilk maçında bugün Fransa temsilcisi Olympique Marsilya'ya konuk olacak. İki takım arasındaki mücadele, TSİ 22.05'te Velodrome Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak. Olympique Marsilya-Atiker Konyaspor maçını Litvanya'dan Gediminas Mazeika yönetecek. Mazeika'nın yardımcılıklarını Vytautas Simkus ve Vyteniz Kazlauskas yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Dovydas Suziedelis'in üstleneceği mücadelenin ilave yardımcı hakemleri, Donatas Rumsas ve Robertas Valikonis olacak. 

SÜRPRİZ SONUÇ BİR ÇOK ŞEYİ UNUTTURACAK

Atiker Konyaspor’un bugün Marsilya’dan alacağı sürpriz bir sonuç camianın içinde bulunduğu tedirginliği ortadan kaldıracak. Alanyaspor mağlubiyeti ve kaptan Ali Çamdalı’nın kadro dışı bırakılması ile zor günler geçiren yeşil beyazlıların Marsilya maçında alacağı sonuç ve ortaya koyacağı mücadele bundan sonraki maçlar için de takımı bir hayli etkileyecek.

GRUPTAN ÇIKMA HAYALİ

Geçtiğimiz yıl Osmanlıspor ile UEFA Avrupa  Ligi’nde gruptan çıkma başarısı gösteren Mustafa Reşit Akçay bu başarısını Konyaspor ile de tekrarlamak istiyor. Deneyimli teknik adam grubun ilk maçında Marsilya deplasmanından alınacak sürpriz bir sonucun Anadolu Kartalı’nı üst tura taşıyacak fitili ateşleyeceğini düşünüyor.

Konyaspor geçen sezon Braga, Shakhtar, Gent grubunda 1 puanla sonuncu olmuştu.

FATİH YILMAZ: KORA KOR MAÇ OLACAK

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, Marsilya maçıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yılmaz, zor bir maça çıkacaklarını söyledi.Marsilya'nın daha önce bir şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Yılmaz, "Önemli bir kulüp. Biz de buraya geçen sene yaşadığımız deneyimin üzerine koyarak, kora kor bir mücadele yaparak aynı şekilde mücadele ederek, maçtan en azından puan ya da puanlar almak için uğraşacağız. Ama zor bir maç olacak. Bunun farkındayız. Marsilya hakikaten Fransa ve Avrupa'nın önemli kulüplerinden birisi. Ama onlar da sıkıntılı zaman yaşıyorlar, inşallah bundan faydalanırız diye düşürüyorum. En iyi mücadeleyi yaparak buradan ayrılmak istiyoruz" dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim