Son 16 turunda Trabzonspor ile eşleşen Anadolu Kartalı 1-0’ın rövanşında bugün Karadeniz ekibine konuk olacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma Aspor’dan naklen yayınlanacak.

 Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu rövanş maçları başlıyor. Temsilcimiz Atiker Konyaspor Trabzonspor karşısında tur arayacak. İlk maçta rakibini 1-0 mağlup etmeyi başaran Anadolu Kartalı’nın bu zorlu mücadelesi saat 18.00’de başlayacak ve Aspor’dan naklen yayınlanacak. Maçın hakemi ise Özgür Yankaya. Yankaya’nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve İsmail Şencan yaparken maçın dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen.

KARTAL İNANIYOR

Son şampiyon apoleti ile sahaya çıkan Konyaspor bugün Trabzonspor engelini geçerek kupada yoluna devam etmek istiyor. Yeşil beyazlıları bugünkü zorlu maçta her türlü galibiyet ve beraberlik  bir üst tura taşıyor. Karşılaşma ilk maçtaki gibi 1-0 tamamlanması durumunda uzatmalara giderken, Konyaspor’un gol attığı tek farklı Trabzonspor galibiyetlerinde ise yine rakibini eleyen Konyaspor olacak. 2 farklı bordo mavililerin galibiyeti ise Karadeniz ekibini bir üst tura taşıyacak.

KARTAL İDEAL 11’İ İLE SAHADA OLACAK

Sezonun ilk yarısında oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Atiker Konyaspor ikinci yarının ilk maçında taraftarının karşısına çıkacak. Yeşil beyazlı renklere gönül verenler maç öncesi bir hayli umutlu. 

Ziraat Türkiye Kupası’na büyük önem veren teknik direktör Mehmet Özdilek’in bu maça nasıl bi kadro ile çıkacağı merak konusu. İlk yarıda deneyimli hocanın elini kolunu bağlayan sakat oyuncular iyileşirken golcü sorunu da Yatabare transferi ile hafifletilmişti. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim