Özellikle genç bir santrafor, Alman bir orta saha oyuncusu ve Belçikalı bir sol açıkla görüşen Yeşil-Beyazlılar birkaç gün içinde bu isimleri kamuoyuna açıklayacak. Başta Holmen ve diğer sözleşmesi sona eren oyuncular için de görüşmeler devam ediyor

Uefa Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Aykut Kocaman'ın verdiği liste doğrultusunda bir çok oyuncu ile temas kuran Kartal bu listedeki bazı isimlerle anlaşma noktasına geldi. Yeşil-Beyazlıların birkaç gün içinde anlaşmaya vardığı bazı oyuncuları kamuoyuna duyurması bekleniyor. İç transferde de hareketli günler yaşayan Konyaspor'da başta Holmen olmak üzere sözleşme yenilenmesi beklenen Mehmet Uslu ve Kaya Tarakçı içinse son kararı yönetim verecek.

FATİH TERİM ŞAŞIRTMADI

A Milli Takım geniş kadrosuna lig üçüncüsü Konyaspor'dan kimseyi almayan Fatih Terim Avrupa Şampiyonası'nın nihai kadrosunu açıkladı. Onur, Harun, Semih, Ozan Tufan, Olcay Şahan, gibi bir çok sürpriz oyuncuya yer veren Terim, geniş kadroda yer verdiği Ali Şaşal (Eskişehirspor), Serdar Aziz (Bursaspor), Çağlar Söyüncü (Altınordu), Mahmut Tekdemir (Başakşehir), Gökhan Töre (Beşiktaş), Yasin Öztekin (Galatasaray), Alper Potuk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Guingamp) gibi isimleri listeden çıkardı. Geniş kadroda yer almayan bazı oyuncuları da son anda davet edebileceğini açıklayan ve bu mesajı Konyasporlu futbolculara yönelik olarak algılanan Terim yine Konyaspor'dan kimseyi çağırmadı. Futbolseverler Terim'in tercihlerine sosyal medyadan tepki gösterdi.

VEDAT MURİÇ GENÇLERBİRLİĞİ'NDE

Devre arasında Konyaspor'a transferi günlerce konuşulan ve sezon sonunda yeşil-beyazlılara imza atacağı söylenen Giresunspor'un genç golcüsü Vedat Muriç Gençlerbirliği ile sözleşme imzaladı. Önceki gün iki takım arasında yapılan anlaşmanın ardından dün genç oyuncu kendisini 3 yıllığına başkent ekibine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kosovalı futbolcu Vedat Muric Gençlerbirliği'ni tanıdığını ve misyonunun ne olduğunu bildiğini kaydederek yeni takımında başarılı olacağına inandığını dile getirdi.  

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim