Bugünden itibaren transferde ikinci perdeyi açacak olan Kartal, yine atağa kalkmayı planlıyor

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor transferde ikinci perdeyi açmaya hazırlanıyor. Geçen hafta başında transferde ilk resmi adımları atan Kartal, Alban Meha ve Dossa Junior'u kadrosuna katmıştı. Ardından iç transfere yönelen yeşil-beyazlılar Hasan Kabze, Mehmet Güven gibi isimlerle yollarını ayırırken Kaya, Ali Turan, Uğur İnceman gibi isimlerle yeniden sözleşme imzalamıştı. Kartal bugünden itibaren transfer piyasasını yeniden hareketlendirmeyi planlıyor. Bazı yabancı oyuncularla imza aşamasına gelen Konyaspor, herhangi bir sorun çıkmazsa bugün yarın yeni imzaları kamuoyuna açıklayacak.

GÖZLER UEFA'DA OLACAK

Torku Konyaspor'un transfer politikasını etkileyecek bir diğer unsur ise UEFA'nın Başakşehirspor ile ilgili vereceği karar olacak. Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmasına rağmen 2011 yılındaki şike davasında adı geçtiği için UEFA tarafından Avrupa'dan men idemle tehlikesi yaşayan Başakşehirspor hakkında olumsuz bir karar çıkarsa Avrupa Ligi'ne temsilcimiz Torku Konyaspor gidecek. Böyle bir ihtimalde ise Konyaspro'un transfer politikası değişecek. Transferde ince eleyip sık dokuyan Kartal Avrupa Ligi ihtimalinin gerçekleşmesi durumunda kesenin ağzını açacak ve bir an önce transferleri tamamlayacak. Yıldız transferi yapılmayacağını duyuran Torku Konyaspor yönetimi Avrupa ihtimaline göre bu kararını yeniden gözden geçirecek. İddialara göre Konyaspor Avrupa Ligi'ne giderse kadronun derinleştirilmesi için 1-2 futbolcu daha transfer edilecek.

LOCALAR SATIŞA ÇIKTI

Öte yandanTorku Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 2015-2016 sezonu için loca satışlarının 15 Haziran Pazartesi günü (bugün) başlayacağını ve ilk öncelliğin 1 Temmuz tarihine kadar mevcut sahiplerinde olduğunu, daha sonra genel satışa çıkılacağını söyledi.

Torku Konyaspor'un maçlarını oynadığı Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda bulunan locaların 2015-2016 sezonu satışına Pazartesi günü başlanılacağını açıklayan Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Doğu ve Batı bloklarda 27'şer adetten toplam 54 locamız bulunuyor. Bu localarımızı geçtiğimiz sezon kısa bir sürede satmıştık. Yeni sezon için yapılan planlamada satışlar 15 Haziran Pazartesi günü (yarın) başlayacak. Öncelik mevcut sahiplerin olacak. Şayet 1 Temmuz'a kadar satılmayan loca kalırsa aynı tarihte genel satışa çıkılacak. Konyalıların ve Konyaspor'umuza gönül verenlerin bu sezonda loca satışlarımıza ilgi göstereceklerine inanıyorum. Sporseverler loca satışları konusunda kulübümüzle (0 332 353 15 22 nolu telefondan) ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Cafer Başoda (0 332 320 83 26 nolu telefondan) irtibata geçebilirler. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda hem loca hem de kombine bilet satışlarında rakipler tarafından yine örnek gösterilecek bir kulüp olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim