Kamp döneminde takımın genel durumunu daha iyi gören teknik heyet, yönetime rapor vermeye hazırlanıyor 

 

Geçen Cuma günü sonra eren Kızılcahamam kampının ardında 2 günlük izne ayrılan Anadolu Selçukspor'da yeni sezon hazırlıklarına yarın Konya'da başlayacak. Kızılcahamam kampın ardından kamp sürecini ve transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Zafer Turan, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, kamp sürecinde takımın eksik bölgelerini daha iyi görme imkanına sahip olduklarını söyledi. Takımın istedikleri seviye ye gelmeye başladığını belirten Turan, en kısa sürede lige hazır olmak istediklerini aktardı.

1-2 BÖLGEYE TAKVİYE DÜŞÜNÜYORUZ

31 Temmuz'da başlayan2. Etap kamp çalışmalarının kendileri için önemli olduğunu ifade eden Turan, burada oynanan hazırlık maçlarına göre transferi noktalamayı planladıklarını söyledi. Takıma 1-2 tane daha oyuncu daha almayı planladıklarını söyleyen Turan, takım olarak iyi durumda olmamıza rağmen, istediğimiz seviye ye gelebilmeleri ve hedeflerine ulaşabilmeleri için bazı noktalara transfer yapmaları gerektiğini söyledi. Turan, "Oyuncularımızın özverili çalışmasından, gayretlerinden son derece memnunum. Takım olarak önemli mesafe aldık. Eksiklerimizi gidermek için önümüzde daha 15 günlük bir süre var. Bu süreyi iyi kullanıp lige hazır olarak girmek istiyoruz. Eksik gördüğümüz noktaları tamamlamak için bu süre yeterli.  1 - 2 eksiğimiz var. Onları da tamamlayabilirsek daha iyi olcağız. Oyuncularımın kamp süresince çalışma gayretlerinden ve hazırlık maçlarında ortaya koydukları mücadeleden son derece memnunum" dedi.

KONYASPOR'DAN GELECEK İSİMLER BİZİ BAĞLIYOR

Transfer çalışmalarında kendileri için önemli olan bir diğer konunun ise Konyaspor'dan kiralık olarak transfer etmek istedikleri isimler olduğunu dile getiren Turan, Kızılcahamam kampını tamamlamadan Konyaspor'dan kiralık olarak takıma katılmak isteyen oyuncuları konusunda bir netice almayı beklediklerini, ama kamp döneminin sona ermesine bu konuda hala beklemede olduklarını söyledi. bu durumun transfer çalışmalarını etkilediğini söyleyen Turan, diğer taraftan ligin başlamasına az bir zaman kaldığını, kiralık olarak gelmesi gündemde olan oyuncuların takıma alışması açısında bu sürecin bir an önce sonuçlamasını beklediklerini ifade etti. bu konunun en kısa sürede netleşmesini beklediklerini söyleyen Turan, "Konyaspor'dan gelecek isimlerin 2. Etap kamp çalışmalarına katılır dedik. Ama dışarıdan kampa gelen oyuncu olmadı. Yarın Konya'da çalışmalarımıza başlıyoruz. Bugün yarın bu çalışmalar sonuçlanır diye bekliyorum" şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim