Efes galibiyeti ile ikinci yarı öncesi umutlanan Selçuk'ta yöneticiler Beşiktaş maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. 

Pazar günü sahasında BJK Integral Forex ile karşılaşacak olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde geri sayım başladı. Hazırlıklarını dolu dizgin sürdüren Selçuk'ta yöneticiler Beşiktaş maçı ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Selçuk'un güçlü rakibini yenebileceğini ifade eden yöneticiler Efes galibiyeti ile takımın yeniden havaya girdiğinin altını çizdi.
TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ
Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlu As Başkan Hakkı Polat, '' Anadolu Efes galibiyeti hem takım hem kulüp adına inanılmaz bir moral oldu. Hız kesmeden hafta sonu itibariyle antrenmanlara başlandı. Beşiktaş maçına sıkı ve özverili bir şekilde hazırlanıyoruz. Yabancı oyuncularımız birer birer ülkeye dönmeye başladı. İki yabancı oyuncumuz ülkelerinde tatildeydi. Troy bugün itibariyle dönüyor. Sean ise 22'sinde dönüş yaparak antrenmanlara dahil olacak. Moralimiz yüksek,umudumuz güçlü. Takımımıza her zamanki gibi güveniyoruz'' ifadelerini kullandı.
İNANCIMIZ YÜKSEK
Transferlerden Sorumlu As Başkan Ali Arıkoğlu ise, ''Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kısa bir aradan sonra dinlenen oyuncularımızın performans ve inançları oldukça yüksek. 
Yeni sezonda daha iddialı ve güçlü olacağımız şüphesiz. Hafta içerisinde basında çıkan Troy Gillenwater ile haberlerin aslı astarı yoktur. Karşıyaka'dan böyle bir teklif geldi ,görüşme gerçekleşti ancak oyuncumuzu hiç bir yere gönderme niyetinde değiliz'' dedi.
NE İSTEDİĞİMİZİ BİLİYORUZ
Basketbol Şube Sorumlu As Başkan Ahmet Sertok da,''Güzel bir galibiyetle kapattığımız sezonun ardından Beşiktaş maçına hazırız. İstikrarlı bir takıma sahibiz. Takım içerisindeki sinerji ve dinamizmi yüksek tutmaya gayret ediyoruz. Ne istediğimizi bilerek bu doğrultuda ilerliyoruz'' diye konuştu.

TROY HEÇ BİR YERE GİTMİYOR

Hafta arasında Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin başarılı basketbolcusu Troy Gilleenwater'ı Karşıyaka'nın istediği yönünde haberler çıkmıştı. İddialara göre Karşıyaka Beko Basketbol Ligi sayı krallığında 3. Sırada bulunan başarılı oyuncu için Selçuk'a teklif götürmüştü. Yönetimden yapılan açıklamada bu iddia doğrulanırken Troy'un Karşıyaka'ya gideceği yalanlandı. Beko Basketbol Ligi'nde kalıcı olmak isteyen Selçuk bu teklifi geri çevirerek oyuncuyu kadroda tutmayı başardı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim