Salı günü Kremlin palas otelde toplanan ve antrenmanlara Çarşamba sabah çalışmasıyla start veren yeşil-beyazlılar, hafta boyunca günde çift antrenman yapacak. Antalya kampının ikinci çalışmasını önceki gün akşam saatlerde gerçekleştiren Kartallar oldukça neşeli göründüler. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen ve tüm oyuncuların katıldığı antrenman ısınma hareketleri ve topla yapılan pas çalışmasıyla başladı. Oyuncularımız daha sonra 3 gruba ayrılarak dönüşümlü olarak topla kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de sabah ve öğleden sonra dayanıklılık, kondisyon ve teknik-taktik çalışması yapan Kartalların kampının 15 Ocak’ta sona ereceği bildirildi.. Takım aynı gün teknik adamların görüşü doğrultusunda İzmir’e gidecek veya Konya’ya dönerek 19 Ocak Cumartesi günü İzmir’e gidecek. Torku Konyaspor’un devre arası kampında, Antalya'da oynanacak özel maçların programı da belli oldu. 15 Ocak'ta tamamlanması planlanan kamp çalışmaları doğrultusunda Kartallar 4 takımla özel maç oynayacak. Yeşil beyazlılar, ilk maçını PTT 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile 6 Ocak Pazar günü saat 18:00'de Emirhan Hotel sahasında yapacak.
Torku Konyaspor, 9 Ocak Çarşamba günü Hollanda 2.lig ekiplerinden Telstar, 11 Ocak Cuma günü ise yine Hollanda 2. liginden Fortuna Sittard ile karşılaşacak. Konyaspor, Antalya kampının son özel maçını ise  13 veya 14 Ocak tarihinde daha sonra belli olacak bir takımla yapacak.. Bu konuda yörede kamp yapan takımlarla görüşmeler sürdürülüyor.

GENÇ OYUNCULAR  ANTALYA KAMPINDA

Konyaspor A2 takımından kaleci Ali Çiçek, defans oyuncusu Hüsnü Sürücü ve forvet oyuncusu Serkan Abaz, yeşil-beyazlı temsilcimizin 2 Ocak Çarşamba günü başlayan Antalya devre arası kampına katıldı. 3 oyuncu da sabah çalışmasında takımımızdan ayrı olarak koşu yaptı. Genç futbolcular Ali Çiçek, Hüsnü Sürücü ve Serkan Abaz'ın katılımıyla Torku Konyaspor'un kamp kadrosundaki oyuncu sayısı 26 oldu. Konyasppor teknik direktörü Uğur Tütüneker, genç oyuncuların kulübün geleceği olduğunu, dolayısıyla da genç futbolculara önem verdiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim