Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor'da geçen sezonki performansı ile taraftarın sevgilisi olan Torje için girişimler sürüyor. Yeşil-beyazlılar Udinese ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alırken, sadece ufak tefek pürüzlerin kaldığı öğrenildi. Oyuncunun önümüzdeki hafta Konya'ya gelmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor

 

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Şu ana kadar 5 oyuncuyu kadrosuna katan ve bazı isimlerle de imza aşamasına gelen Kartal'da yeni imzaların yolda olduğu belirtiliyor. Özellikle sol bek ve bir kanat oyuncusu transferinde sona yaklaşan yeşil-beyazlılar birkaç gün içinde oyunculara imza attırması bekleniyor.

HERŞEY TORJE İÇİN

Torku Konyaspor'da dış transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da Gabriel Torje için girişimler devam ediyor. Geçen sezon sessiz sedasız Udinese takımından kiralanan ve ortaya koyduğu performansla taraftarın sevgilisi olan Rumen oyuncu için taraftarlar mutlaka alınması yönünde yönetime baskı yapmıştı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da kalması yönünde rapor verdi Rumen Messi için kulübü Napoli ile görüşmeler sürüyor.

BÜYÜK İLERLEME KAYDEDİLDİ

Torku Konyaspor yönetimi taraftarın sevgilisi olan Gabriel Torje'yi yeniden kiralayabilmek için büyük bir mücadele veriyor. Torku Konyaspor yönetimi ile İtalya'n kulübü arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırken oyuncunun gelecek sezonda Konyaspor forması giymesine kesin gözü ile bakılıyor. Djalma ve Hasan Kabze'nin takımdan ayrılmasından sonra kanatlarda alternatifsiz kalan Kartal son kalan pürüzleri de gidererek oyuncuyu Konyaspor'a kazandırmayı amaçlıyor.

İMZA GELECEK HAFTA

Torku Konyaspor'un ısrarla istediği Gabriel Torje'nin transferinde küçük pürüzler kalırken oyuncunun en geç gelecek hafta başında Konya'ya gelmesi bekleniyor. Öte yandan Udinese ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Torje'nin kulübü ile sözleşme yeniledikten sonra Konyaspor'a kiralanması öngörülüyor. Eğer Rumen oyuncu kulübü ile sözleşme uzatmadan Konyaspor'a kiralık olarak gelirse sezon sonunda boşa çıkacak. Böyle bir senaryoda Konyaspor gelecek sezon oyuncuyu bonservisi ile kadrosuna katabilecek.

27 MAÇTA FORMA GİYDİ

Torku Konyaspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Gabriel Torje geçen sezon yeşil-beyazlı formayı Süper Lig'de 27 kez giymişti.  2 bin 27 dakika sahada kalan Rumen oyuncu 5 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim