TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da 2. Başkan Okay Tınkır yaptığı açıklamalarda Tarsus İdman Yurdu maçında önemli bir galibiyet aldıklarını ve ligde kalmak için mücadeleyi asla bırakamayacaklarını ifade etti. Tınkır ayrıca, Konyaspor yöneticilerine de teşekkür etti

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Konya Anadolu Selçukspor, 30.hafta maçında Tarsus İdman Yurdu’nu yenerek hayata döndü. 10 hafta aranın ardından galibiyet yüzü gören yeşil beyazlı ekip, Pazar günü deplasmanda ligdeki en kritik maçlarından bir tanesine çıkacak. Yavru Kartal, Fatih Karagümrük’e konuk olurken, düşme hattındaki rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Konya Anadolu Selçukspor’da 2. Başkan Okay Tınkır, ligdeki son durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu ve ligde kalacaklarını belirtti.

Tarsus İdman Yurdu karşısında alınan galibiyet ile bir seri yakalamak ve seriye devam etmek istediklerini kaydeden Konya Anadolu Selçukspor 2. Başkanı Okay Tınkır, “Geçtiğimiz hafta içinde oynadığımız Şanlıurfaspor maçının ardından da söylemiştim ama yine maalesef taraftarımız gereken ilgiyi göstermedi. Ancak futbolcu arkadaşlarımıza ve teknik heyetimize güvendiğimizi ve yolumuza devam edeceğimizi hep söylemiştik. Tarsus İdman Yurdu karşısında güzel ve haklı bir galibiyet aldık.  Rakiplerimizin de puan kaybettiği bir haftada kazançlı olduğumuzu düşünüyorum. Bu maçla birlikte bir seri yakalamak ve seriye devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Ligde kalmak için son haftaya kadar mücadele edeceklerini de dile getiren Okay Tınkır, “Önümüzdeki hafta sonunda Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacağız. Takımımız hazırlıklarına başladı. İnanıyorum ki futbolcularımız ve teknik heyetimiz Karagümrük deplasmanından da gerekli puan veya puanları alacaklardır. İnşallah alacağımız bu puanlarla takımımız ligde kalacak. Mücadelemizi asla bırakmayacağız ve sonuna kadar sürdüreceğiz. Ben buradan son iki maçta ortaya koydukları mücadele ve aldıkları 4 puandan ötürü futbolcu arkadaşlarımı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Bize destek olmak amacıyla yanımızda olan Konyaspor’umuzun değerli yöneticilerine de teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

KARAGÜMRÜK HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı grup 31. Hafta müsabakasında hafta sonunda deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Abdurrahman Baysangur ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından futbolcular yarım sahada taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanı Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve başkan yardımcısı Recep Çınar da takip etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim